Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paradise Lost: áprilisban jelenik meg a The Plague Within

1008plostThe Plague Within címmel jelenik meg jövő áprilisban a brit Paradise Lost új albuma. A lemez az előzetes ígéretek szerint brutálisabb, durvább megközelítésű lesz, mint gyakorlatilag bármi, amivel Nick Holmes és társai előrukkoltak az utóbbi években.

Már tizennegyedik nagylemezét jelenteti meg jövő tavasszal a Century Mediánál a Paradise Lost, amelynek a Decibel magazin értesülései szerint The Plague Within lesz a címe. Az anyagon ezekben a hetekben is nagyban dolgoznak Greg MacKintoshék, méghozzá a londoni Orgone stúdióban, Jaimie Gomez Arellano producer segédkezése mellett. „Más megközelítéssel készítjük ezt a lemezt, méghozzá úgy, hogy a NAGYON korai időszakunk stílusát ötvözzük az utóbbi pár évben érvényesülővel", mondta nemrég az anyagról Nick Holmes énekes, aki a Bloodbath új lemezén, a Grand Morbid Funeralon huszonegynéhány év után ismét elővette a fiókból a hörgős hangját. „Egy nagyon sötét, mégis dallamos albumot készítettünk, de ezúttal számos dal rendelkezik egyfajta death metalos ízzel, és ez már nagyon-nagyon régóta nem volt jellemző a Paradise Lostra."

Korábban Adrian Erlandsson is azt rebesgette, hogy a rajongókat akár meglepetések is érhetik majd a The Plague Within hallatán. „Szerintem páran meg fognak lepődni… Egyelőre nem tudok konkrétumokat mondani a dalokról, mert ezek még csak demók, de például az éneket tekintve is vegyes a kép. Bizonyos részletek lehetséges, hogy súlyosabbak lesznek a Tragic Idolon hallottaknál”, fogalmazott pár hónappal ezelőtt a dobos egy interjúban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 Siri Keeton 2014-12-31 17:51
Az összes lemezük jó volt, de nem teljesen egyenletes a színvonal, pl. a Tragic Idol sem érte el szerintem a korábbi néhány lemez szintjét. Kíváncsi vagyok, most mi sül ki belőle.
Idézet
 
 
+4 #3 Tulus 2014-12-31 14:57
Szerintem is jó volt pl. a One second.... de a régi az igazi.
Idézet
 
 
+3 #2 Blaze 2014-12-31 14:01
Nem tudom, nekem pont a középső korszakuk jött be nagyon, kb. a Draconian Times-tól a Paradise Lost-ig. Úgyhogy én nem üdvözölöm ezt a vissza gyökerekhez hozzáállást, már az utóbbi lemezek is elmentek mellettem. Számomra sokkal zeneibb volt a középső korszak, Nick is egész jól énekelt az adottságaihoz képest. De hát ez van...
Idézet
 
 
+1 #1 Tulus 2014-12-31 12:16
Erre lehetett számítani az urak "kilengése" kapcsán.
A Therionnak is újra Death Metal-t kellene játszania, mert akkor valóban valaki volt a színtéren.
És Edlund is visszakanyarodh atna a Tiamattal a Clouds korszakához. Ha még egyáltalán a csapatban van....
Előbb-utóbb mindenki visszatér a gyökereihez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.