Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy: „Lenyűgöző, hogy Tony még a kemoterápia alatt is dalokat írt”

Ozzy Osbourne elégedett volt Rick Rubin produceri munkájával a június 10-én érkező új Black Sabbath lemezen, boldogan énekelne duettet Adele-lel, és a mai napig visszajár nosztalgiázni gyermekkora városába. Az énekes azt is megerősítette egy friss interjúban, hogy Tony Iommi jól van.

„Minden alkalommal, amikor találkoztunk az utóbbi tizenöt-húsz évben, Rick Rubin azt mondta nekem: ha valaha is megint összejön a Sabbath, ő akar a producerünk lenni”, mondta Ozzy a Rip It Upnak adott interjújában. „Mielőtt stúdióba vonultunk volna, mindenki azt magyarázta nekünk, hogy állandóan öt dolgot csinál egyszerre, szóval arra készüljünk fel, hogy bent lesz egy napot, aztán három hétig nem is látjuk majd. Csak annyit mondhatok, hogy akármikor is voltam bent a stúdióban, Rick ott volt. Ő a producer, és tudja, mit csinál. Ha ez a lemez csak megközelítené a szintén általa társproducerelt Adele albumot, már boldog lennék!” Ozzy szívesen énekelne Adele-lel is. „Boldog emberként halnék meg, ha összejönne valami közös produkció, mert kurva nagynak tartom. Nem valami kibaszott botox-arcú csaj, hanem egy normális, egészséges lány, aki az eredeti akcentusával beszél.”

Ami a limfómával harcoló Tony Iommi gitáros egészségi állapotát illeti, Ozzy megerősítette: társa jól van. „Tony rendben van, de egyszerre csak hat hetet tud úton tölteni, mert infúziós kezelésre kell járnia, vagy valami szarra az immunrendszere miatt. Lenyűgöző volt, hogy még a kemoterápia alatt is dalokat írt… Amikor pár éve Sharon rákos lett, annyira beteg volt a kemoterápiától, hogy még az ágyból is alig bírt kikelni. Olyan ez, mintha egy focista tiszta erőből tökön rúgna. A kemoterápia rosszabb, mint maga a rák… Sharon is mindig úgy rázkódott, mint Regan Az ördögűzőben. De Tony ennek ellenére is jól van.”

Ozzy az interjúban elárulta: ha éppen arra jár, a mai napig megáll Astonban, egykori gyermekkori házuknál. „Nem fogod elhinni, de rendszeresen elmegyek a régi házunkhoz, és egy jó félórát üldögélek a bejáratnál az éjszaka közepén. Ha lefelé megyek Liverpoolból az M6-oson, mindig betérek Astonba az emlékek miatt. Emlékszem, kölyökkoromban is ott ültem azon a lépcsőn, és azon ábrándoztam, mi leszek, ha nagy leszek. Ma már csak pakisztániak élnek ott egyébként.”

A 13 című új Black Sabbath album - az első teljes lemez Ozzyval és Geezer Butlerrel 1978 óta - június 10-én jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Venomádi 2013-03-21 15:08
Én mondjuk úgy szoktam zenét hallgatni, hogy nagyjából képben vagyok a személyeket illetően is, hogy milyen viselkedésformá t vesznek fel, mert ez határozza meg a zenét a leginkább, és számomra ő a nagyképű(vagy lófejű) énekest testesíti meg, plusz az hogy az echte angol akcentustól faltól falig mászom... hát ez van :D
De ezen a Rick csókán sem csodálkozom, persze hogy ott van velük, hát nem fog elvonulni tágítani a lyukat a zsebén, miközben épp újabb két életre valót kereshet meg.
Idézet
 
 
+1 #2 Equinox 2013-03-21 08:31
Szerintem nem. Én sem hallgattam lemezét, de vagy 3-4 számát itt-ott halloittam, anélkül h élénken érdeklődnék iránta, és nagyon profi, nem seggrázós, dallamos popzene. Nincs azzal baj. Nem egy takony- vagy nyálhalmaz, szerintem több annál.
Idézet
 
 
+3 #1 Venomádi 2013-03-20 17:22
Szerintem meg Adele ugyanolyan pancsolt bor mint a többi. Max behűtve.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.