Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy: „A 13 jobb, mint amilyennek a legvadabb álmaimban elképzeltem”

0405sabsOzzy Osbourne boldog az új Black Sabbath albummal, a június 10-én megjelenő 13-nel, amely harmincöt éve az első vele és egyben Geezer Butlerrel, vagyis az ősfelállás magjával készült lemez a csapattól. Az énekes egy aktuális interjúban nem győzte halmozni a jelzőket az új mű kapcsán.

„Az album döbbenetes, tényleg elképesztően jó”, mondta a 13-ről Ozzy az ausztrál Triple M rádióállomásnak. „Tényleg teljesen földöntúli állapotban vagyok attól, amivé kiforrta magát. Tizenhat dalt írtunk…. Aztán betettem a CD-t a lejátszómba, azt vártam, hogy elégedetlen leszek a végeredménnyel, de egyből ez a nagy vigyor tolult az arcomra, a tarkómon pedig felállt a szőr. Tényleg jobb, mint amilyennek a legvadabb álmaimban elképzeltem, eszméletlenül sikerült.”

Ozzy nemrég azt mondta egy interjúban, hogy a 13 karrierje legfontosabb lemeze, amin akkor sokan felvonták a szemöldöküket. Az énekes most ezt is megmagyarázta. „Egyszerűen csak arra gondoltam ezzel: nem akartam, hogy a lemez úgy szóljon, mintha a Never Say Die! folytatása lenne. Az ugyanis már akkor született, amikor a zenekar haldoklott.”

Az albumon olyan dalok szerepelnek majd, mint az End Of The Beginning, a God Is Dead, az Epic, az Age Of Reason, a Dear Father vagy a Methademic. A Black Sabbath tavasszal Ausztráliában és a Távol-Keleten kezdi meg a koncertezést, nyáron Észak-Amerika, majd később Dél-Amerika következik. Európában novemberben és decemberben turnéznak. Egyelőre még nem tudni, hogy a koncerteken az anyagot feldoboló Brad Wilk játszik-e majd, vagy netán Ozzy szólócsapatának ütőse, Tommy Clufetos, aki a tavalyi három élő fellépésén segítette ki őket.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Pitta 2013-04-08 02:26
Még senkitől nem hallottam olyat, az éppen aktuálisan megjelenő új lemezéről, hogy "ennél gyengébb, szarabb, erőtlenebb próbálkozást egy legenda újjáélesztésére még soha sem hallottam."
Ennek ellenére mégis elhiszem, hogy Ozzy papának tetszik a végeredmény, és bízom benne, hogy nekünk is fog.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.