Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ötös felállásban érkezik jövőre az új Discharge

2016 elején új lemezzel jelentkezik a brit punk/hardcore/crust-legenda Discharge. Az End Of Days című album a Nuclear Blast gondozásában kerül majd a boltokba, és máris meghallgatható róla egy dal.

1105discharge

Három alapító tag, Tony „Bones” Roberts és Terry „Tezz” Roberts gitárosok, illetve Roy „Rainy” Wainwright basszer mellett Jeff „JJ” Janiak énekes és Dave Bridgewood dobos alkotja a Discharge aktuális felállását. Mint ebből is látszik, a csapatban alapvető változások történtek: az eredetileg dobosként tevékenykedő Tezz ritmusgitárra váltásával a felállás ötösre bővült. Az eredetileg 1977-ben alapított, és az 1982-es Hear Nothing See Nothing Say Nothing lemezze mind a formálódó thrash-, mind a hardcore-mozgalomra alapvető hatást tett banda a Nuclear Blasthez szerződött, és már itt jelenik meg új nagylemezük is End Of Days címmel, valamikor 2016 elején. Az anyag a Discharge nyolcadik stúdióalbuma lesz, a legutóbbi 2008-ban jött ki Disensitise címmel.

A zenekar hagyományos megközelítésű, durva muzsikát ígér az új lemeztől, amelyhez máris elkészült az első klip NWO címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.