Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Orphaned Land: nyáron lemez, októberben újabb magyar fellépés

0410orphanedOktóber 4-én, az All Is One turné keretében ismét Budapesten lép fel Izrael vezető metal zenekara, az Orphaned Land. A csapat jelenleg az utolsó simításokat végzi új nagylemezén, amely június 24-én jelenik meg.

„Három országban, Törökországban, Svédországban és Izraelben rögzítettük az albumot, és olyan erős lett, hogy nem bírjuk abbahagyni a hallgatását", mondja az All Is One lemezről Kobi Farhi énekes. „Egyszerűen mondom: ez eddig az Orphaned Land legjobb munkája. Úgy érzem, új szintre emelkedtünk úgy a dalszerzés, mint a hangszerelés, a hangszerkezelés és a produkció szempontjából is. Nagyon gazdag hangzású anyag született, amelynek elkészítésében több mint negyven ember vett részt: kórusok, hegedűk és számos tradicionális hangszer is helyet kapott a dalokban. A titkos receptünk mindig is az volt, hogy sok csapattal ellentétben az Orphaned Land nem egyetlen zenei agyat követ, aki mindent megír, hanem tényleg egységes egészként dolgozunk: tökéletes harmóniában írjuk a zenénket, és ebben a folyamatban a csapat összes tagja részt vesz. A munkamódszerünkre is leképezzük a lemez címét és üzenetét, és mindig reménykedünk benne, hogy némi inspirációt tudunk adni ezáltal a tragikus sorsú közel-keleti vidékeken élő embereknek."

Az All Is One lesz a banda első lemeze, amelyen már a tavaly nyáron távozott Matty Svatizky helyére érkezett Chen Balbus gitározik majd Yossi Sassi partnereként. Nagy öröm, hogy a megjelenést követő európai turnén a csapat ismét eljut majd Magyarországra. Az Orphaned Land október 4-én a Club 202-ben játszik a Concerto szervezésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.