Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyasmivel kellett visszatérnünk, ami azokat is meggyőzi, akiknek fogalmuk sincs a zenekar történetéről”

0727bmthThat’s The Spirit címmel adja ki szeptember 11-én új nagylemezét a brit Bring Me The Horizon, amelyről a nemrég közzétett Happy Song mellett most egy Throne című szám is meghallgatható. A lemezre tizenegy új dalt rögzítettek Oli Sykesék, a produceri feladatokat pedig Jordan Fish billentyűs látta el.

Legutóbb 2013-ban jelentetett meg lemezt a Bring Me The Horizon, és ugyan a Sempiternal nagyon komoly változásokat hozott zeneileg, végül jelentős sikernek bizonyult, csak az Egyesült Államokban több mint 220 ezer példány ment el belőle. A folytatás szeptember első felében érkezik, és a banda Szantorini szigetén, Görögországban rögzítette a rá felkerülő szerzeményeket. „Ezúttal nem csupán annyi jelentette számunkra a kihívást, hogy az emberek felkapják a fejüket arra, hogy az üvöltő ember megtanult énekelni”, mondja az anyagról Sykes. „Valami olyasmivel kellett visszatérnünk, ami azokat is meggyőzi, akiknek fogalmuk sincs a zenekar történetéről.”

0727bmthcA lemezre a tavaly, amolyan tesztjelleggel kihozott Drown dal is felkerül, a végleges dallista pedig így néz ki:

01. Doomed
02. Happy Song
03. Throne
04. True Friends
05. Follow You
06. What You Need
07. Avalanche
08. Run
09. Drown
10. Blasphemy
11. Oh No

A banda az augusztus végén esedékes Reading és Leeds fesztiválok után Észak-Amerikában kezdi meg a turnézást a lemezzel, ott lesznek az idei Knotfesten is.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 matheus 2015-07-27 10:43
Ezektől a srácoktól én még nem láttam olyan promo fotót, ahol egyik sem néz ki retardáltnak, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy végre nekik is lesz saját Fekete Lemezük. Ráadásul egy napon az új Slayer-rel! :D Nagyon várós anyag.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.