Shock!

március 09.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan dalokat akartam írni, amik bejönnének a Priest-, Savatage-, Testament- és Fates Warning-rajongóknak”

Február 22-én jelenik meg a Frontiersnél a Spirits Of Fire első lemeze, amelyről meghallgatható a második előzetes szám is. A csapat tagjai Tim Owens, Chris Caffery, Steve DiGiorgio és Mark Zonder.

1116sof

A klasszikus Judas Priest és a Savatage metszéspontjában helyezkedik el zeneileg a Spirits Of Fire, akik jövő hónapban hozzák ki első lemezüket a Frontiers gondozásában. A zenekarban Tim „Ripper" Owens énekes (Judas Priest, Iced Earth, Charred Walls Of The Damned), Chris Caffery gitáros (Savatage, Trans-Siberian Orchestra), Steve DiGiorgio basszer (Testament, Death, Sadus) és Mark Zonder dobos (Fates Warning, Warlord) egyesítette erőit, producerként és dalszerzőként pedig a Bruce Dickinson és Rob Halford mellől is ismert Roy „Z" Ramirez is besegített nekik. „Azok a csapatok voltak a fő hatásaim ezen a lemezen, amelyekben játszottunk és jelenleg is játszunk", mondja Caffery. „Olyan dalokat akartam írni, amik bejönnének a Priest-, Savatage-, Testament- és Fates Warning-rajongóknak, de azzal együtt, hogy meglegyen a saját egyéniségük is. A Judas Priesten nőttem fel, és több mint harminc éve dolgozom Jon Olivával, illetve Paul O'Neill-lel a Savatage-ban és a Trans-Siberian Orchestrában, szóval számomra teljesen természetesek ezek a hatások. Az összes említett bandának rajongója vagyok."

spiritsoffire_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Light Speed Marching
02. Temple Of The Soul
03. All Comes Together
04. Spirits Of Fire
05. It's Everywhere
06. A Game
07. Dispensable
08. Meet Your End
09. Never To Return
10. The Path
11. Alone In The Darkness

A Light Speed Marching dal már ismert, most a Stand And Fight is meghallgatható. Egyelőre nem tudni, hogy a Spirits Of Fire turnézni is tervez-e, vagy csak egy újabb Frontiers-stúdióprojektről beszélünk.

 

Hozzászólások 

 
#4 Afrikaaner 2019-01-16 20:53
Előadóként mindenki kiválóan teljesít a maga posztján, nem véletlenül ekkora nevek a szakmában. Más kérdés, hogy dalszerzőként eddig sem jegyezték egyiküket sem és hát valószínű, hogy ezután sem fogják.
Idézet
 
 
#3 Tulus 2019-01-16 14:35
A nevek alapján jobbra számítottam.

Szegény Ripper a Priest óta ide-oda csapódik, pedig tényleg megérdemelne már egy fasza zenekart....
Idézet
 
 
#2 Igazmondó juhász 2019-01-16 12:08
Nagyon rossz.
Idézet
 
 
#1 Scarecrow 2019-01-16 10:33
Fasza! El leszek látva Ripperrel így év elején, mert pont a héten jön ki a Three Tremors lemez is, amin énekel még mellette Sean Peck és Harry Conklin is. Az lesz még sikoly kánaán! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.