Shock!

szeptember 21.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan az egész album, mint egy ízletes zenei torta”

0303tedpoleyHands Of Love címmel meghallgatható egy új dal a Danger Danger énekese, Ted Poley új szólólemezéről. Az album május 13-án jelenik meg a Frontiersnél Beyond The Fade címmel.

Miközben Bruno Ravel basszusgitáros és Rob Marcello gitáros a Danger Danger köztes korszakának énekesével, Paul Laine-nel készített új lemezt The Defiants néven, nem pihent a babérjain Ted Poley, a csapat frontembere sem. Az énekes Beyond The Fade címen ad ki új szólóalbumot a Frontiersnél májusban, amelyet a kiadó házi zeneszerzőjével, Alessandro Del Vecchióval készített el. Poleynak korábban két önálló anyaga jött ki, a 2006-os Collateral Damage és a 2007-es Smile. „Nagyon élveztük a lemezkészítést, ami hallatszik is", mondja Ted. „Konkrétan hallani lehet, hogy mosolyogva énekeltem... Úgy döntöttünk, grandiózus hangzást csinálunk, így tonnányi háttérvokált tettünk a dalokba, bizonyos esetekben több mint nyolcvan sávnyit, és nagyívűek maguk a nóták is, dallamosan szárnyaló gitárszólókkal, dohogó basszussal és hatalmas dobokkal, és mindezt ütős billentyűjáték szövi át. Olyan az egész, mint egy ízletes zenei torta! Szóval hagyjatok egy kis helyet a desszertnek, mert tudom, hogy ezt imádni fogjátok!"

tedpoley_cA dallista az alábbi:

01. Let's Start Something
02. Everything We Are
03. Hands Of Love
04. The Perfect Crime (feat. Issa)
05. Stars
06. Higher
07. Where I Lost You
08. You Won't See Me Cryin'
09. We Are Young
10. Sirens
11. Beneath The Stars

A lemezt olasz muzsikusok játszották fel, Del Vecchio dobolt és billentyűzött, a gitárokért Mario Percudani, a basszusért pedig Anna Portalupi felelt. Némi előzetes alább máris megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.