Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Október végén jelenik meg az új Testament

Október 28-án jelenik meg a Testament új nagylemeze, a The Brotherhood Of The Snake. A zenekar ősszel az Amon Amarth társaságában turnézik Európában, most júliusban azonban mindkét csapattal lehet találkozni a Rockmaratonon is.

0208testament

„A lemezt felvettük, elkészült, megcsináltuk, és már Andy Sneapnél van, hogy megkeverje”, mondta az új Testamentről Eric Peterson gitáros a Metal Maniacnek. „Nagyon-nagyon jól sült el a dolog, roppant elégedett vagyok vele. Változatos, de epikus is a lemez, és mentes mindenféle kommersz jellegtől. Harminc évnyi zenerögzítés és annyi különböző eljárás kipróbálását követően szerintem most rátaláltunk egy nagyon metalos formulára. Szerintem azoknak a metalrajongóknak szól az album, akik nem pusztán annyit néznek, hogy valamiben thrashes ütemek meg riffek vannak, hanem átfogóan, minden apróságra odafigyelnek. Nagyon sok minden történik ezekben a dalokban, és már ugye a cím is arra utal, hogy van az egésznek valami mélysége, és nem merül ki annyiban a dolog, hogy satan’s death vagy kill ’em all. Na jó, nem, a Kill ’Em All gyilkos, bocsánat. De érted, mire gondolok.”

A Testament október végétől az Amon Amarthtal turnézik Európában, de egyelőre még csak a brit és ír dátumokat jelentették be. Vannak kétségeink azt illetően, hogy ez a kör eléri-e Magyarországot, de voltaképpen akkor sincs semmi, ha nem, hiszen az az idei Rockmaratonon, igaz, egymástól függetlenül, de mindkét bandát meg lehet majd nézni.

 

Hozzászólások 

 
+10 #2 notreadam 2016-06-28 16:05
Úgy érzem hatalmas albumot fognak az arcunkba nyomni!
Idézet
 
 
+7 #1 Tulus 2016-06-28 14:59
Várom \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.