Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Október végén jelenik meg az új Testament

Október 28-án jelenik meg a Testament új nagylemeze, a The Brotherhood Of The Snake. A zenekar ősszel az Amon Amarth társaságában turnézik Európában, most júliusban azonban mindkét csapattal lehet találkozni a Rockmaratonon is.

0208testament

„A lemezt felvettük, elkészült, megcsináltuk, és már Andy Sneapnél van, hogy megkeverje”, mondta az új Testamentről Eric Peterson gitáros a Metal Maniacnek. „Nagyon-nagyon jól sült el a dolog, roppant elégedett vagyok vele. Változatos, de epikus is a lemez, és mentes mindenféle kommersz jellegtől. Harminc évnyi zenerögzítés és annyi különböző eljárás kipróbálását követően szerintem most rátaláltunk egy nagyon metalos formulára. Szerintem azoknak a metalrajongóknak szól az album, akik nem pusztán annyit néznek, hogy valamiben thrashes ütemek meg riffek vannak, hanem átfogóan, minden apróságra odafigyelnek. Nagyon sok minden történik ezekben a dalokban, és már ugye a cím is arra utal, hogy van az egésznek valami mélysége, és nem merül ki annyiban a dolog, hogy satan’s death vagy kill ’em all. Na jó, nem, a Kill ’Em All gyilkos, bocsánat. De érted, mire gondolok.”

A Testament október végétől az Amon Amarthtal turnézik Európában, de egyelőre még csak a brit és ír dátumokat jelentették be. Vannak kétségeink azt illetően, hogy ez a kör eléri-e Magyarországot, de voltaképpen akkor sincs semmi, ha nem, hiszen az az idei Rockmaratonon, igaz, egymástól függetlenül, de mindkét bandát meg lehet majd nézni.

 

Hozzászólások 

 
+10 #2 notreadam 2016-06-28 16:05
Úgy érzem hatalmas albumot fognak az arcunkba nyomni!
Idézet
 
 
+7 #1 Tulus 2016-06-28 14:59
Várom \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.