Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Okkult kincskeresésre hív az Atrocity

Április 26-án jelenik meg a Napalmnál a német Atrocity új lemeze, az Okkult, amely egy grandiózus albumtrilógia első darabja lesz, és egyedi kincsvadászat is kapcsolódik hozzá bizonyos tényleg egyedi dalok után.

Az Atrocity új korszakot kíván nyitni az Okkult lemezzel, ami zeneileg ugyanolyan brutális, bombasztikus és sötét lesz, mint a korábbi produkcióik, sőt. „Ezek az anyagok nem csak a legsúlyosabb és legdurvább lemezek, amiket az Atrocity évek óta készített, de egyben a zenekar történelmének legsötétebb produkciói is egyben", mondja az albumtrilógiáról a főnök, Alex Krull énekes, aki egyben a produceri teendőket is ellátta. A lemez dalai okkult mágiával, rejtélyes helyekkel, összeesküvés-elméletekkel és egyéb titkokkal foglalkoznak, a szimfonikus témákat pedig a Lingua Mortis Orchestra rögzítette a Rage gitáros Victor Smolski irányítása mellett. Az Atrocity 2013-as felállásában Krull mellett Thorsten Bauer gitáros/basszer, Sander Van Der Meer gitáros és Joris Nijenhuis dobos zenél.

A dallista az alábbi:

01. Pandaemonium (meghallgatható itt)
02. Death By Metal
03. March of the Undying
04. Haunted By Demons
05. Murder Blood Assasination
06. Necromancy Divine
07. Satan's Braut
08. Todesstimmen
09. Masaya (Boca Del Infierno)
10. When Empires Fall to Dust
11. Beyond Perpetual Ice
12. La Voisine

Érdekesség, hogy a háromalbumos vállalkozáshoz speciális, három kontinensre kiterjedő kincsvadászat is kapcsolódik. A zenekar egy-egy okkult rejtekhelyen helyez majd el egy-egy dalt minden albumról, amelyek amolyan hiányzó darabok lesznek a lemezekről. Ez az első anyag esetében Európában lesz. Az Atrocity mindhárom albumban elrejt majd egy-egy nyomot, ami alapján el lehet majd indulni. Az első segítséget, illetve kódot az európai limitált kiadású digipak CD bookletjében, illetve az iTunes verzióban helyezik majd el. További érdekesség, hogy a szóban forgó dalok felvételeit a csapat tagjai saját kezűleg megsemmisítik, vagyis amíg valaki nem találja meg őket, ők maguk sem tudják majd meghallgatni ezeket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.