Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Oh My God: a harmadik szám Vinnie Paul utolsó albumáról

Welcome Home címmel, ősszel jelenik meg a Hellyeah új nagylemeze, amelyről most meghallgatható az Oh My God című dal. A zenekar Roy Mayorgát szerződtette le a tavaly júniusban elhunyt Vinnie Paul posztjára.

0514hellyeah

hellyeah_cMivel Vinnie Paul váratlan tavaly júniusi halála előtt gyakorlatilag teljes egészében feldobolta a Hellyeah készülő nagylemezét, természetesen nem is lehetett kérdéses, hogy társai befejezik a munkát a dobos utolsó albumán. Most az is kiderült, hogy a zenekar új lemeze Welcome Home címmel, szeptember 27-én kerül a boltokba az Eleven Seven gondozásában, azt pedig már tudjuk egy ideje, hogy a zenekar Roy Mayorgát igazolta le a dobosi posztra.

A Hellyeah nyáron turnéra is indul Észak-Amerikában, és minden jegy árából egy dollárt átutalnak egy szívbetegségek kutatásával, kezelésével foglalkozó szervezetnek, az American Heart Associationnek. „Vinnie Paul természetesen pótolhatatlan, de nem tehetjük meg, hogy nem turnézunk”, mondja Kyle Sanders basszer. „Talán egyszerűnek tűnne azt mondani, hogy nem kelünk útra, de egyszerűen muszáj. Vinnie nagyon csalódott lenne, ha nem támogatnánk meg megfelelően ezt a lemezt. Haragudna, hogy miközben annyi munkát fektettünk az albumba, kimerülne az egész annyiban, hogy feltesszük a lemezt a polcra, pár nótát meg megfuttatunk a rádióknál.”

Korábban, 333 címmel már bemutatták az anyagról az első számot, amelyet később a Welcome Home követett. Most az Oh My God is meghallgatható. „A 333 alapötlete Vinnie-től érkezett”, mondja Chad Gray énekes. „Sokan talán azt gondolják róla, hogy csak egy dobos volt, de ennél valójában sokkal több rejlett benne. Amellett, hogy elképesztően fasza, erőteljes és zúzós dobos volt, tökéletesen értette a produkciós és a dalszerzési oldalt. Ez a dal az ő gyermeke volt, tőle jött. Sajnos mire neki tudtam állni a szövegeknek, Vinnie már elhunyt.”

 

 

Hozzászólások 

 
#1 miso 2019-06-29 08:51
Na szóval, inkább csak annyi, hogy hallgatok inkább Panterát...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.