Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyilvános bocsánatkérést követel Ozzytól Bill Ward

0815ozzybillUgyan most megint nem tudjuk, hogy a beharangozott tokiói búcsúkoncert törlése után most mégis mi van és mi nincs a Black Sabbathtal, de tény: a csapat tagjai többször is azt mondták, hogy szeretnék, ha a tavaly beharangozott újabb lemezen már a 13-ből anyagi nézeteltérések miatt kimaradt Bill Ward dobolna. Az ütős azonban nem megy csak úgy, füttyszóra…

Nyilvános bocsánatkérést követel Ozzy Osbourne-tól Bill Ward, a Black Sabbath ősfelállásának dobosa, aki anyagi viták miatt maradt ki a zenekar hihetetlenül sikeres újjáalakulásából, méghozzá azután, hogy ő is ott volt a reuniont és a visszatérő albumot bejelentő tájékoztatón. Bill régóta nem nyilatkozott ex-kollégáiról, most azonban, hogy a belengetett új album és az utóbb lemondott tokiói koncert kapcsán őt is ismét emlegetni kezdték, ismét megszólalt. „Mindig mennek a találgatások a következő turné vagy lemez kapcsán az igazi, eredeti Sabbath-felállásról, ám szomorú szívvel azt kell mondanom: nem fogok semmiféle zenei tevékenységet folytatni a többiekkel, amíg nem teszik helyre a rólam mondott negatív dolgokat”, szögezte le a dobos. „El kell ismernem: majdhogynem semmi esélyét nem látom annak, hogy ez megtörténjen, de első lépésként akkor is azt várom, hogy Ozzy őszintén felelősséget vállaljon az elhangzottakért, amiket őszintén igaztalannak éreztem. Azt szeretném, ha helyesbítené a véleményét és a túlzásait, és mivel nyilvánosan alázott meg, szeretném, ha ezt a saját szavaival, szintén nyilvánosan, és nem egy képviselőjén keresztül tenné meg.”

Ward ugyan nem mondja ki, de szavaiból akár az is kiolvasható, hogy a Sabbath tapogatózhatott nála az utóbbi időszakban, mivel úgy fogalmaz: egy aláírható szerződéstől még mindig igen messze állnak, vagyis a nyilvános kanossza-járás mellett elképzelhető, hogy pénzügyi viták is nehezítik a megegyezést. A dobos mindenesetre Accountable Beasts címmel hamarosan egy új lemezt jelentet meg saját csapatával, a Bill Ward Banddel.

Ha esetleg az utóbbi években nem követted volna a szappanoperát: Ozzy többször is nyíltan kijelentette, hogy Ward kondicionális szempontból teljesen alkalmatlannak tűnt egy teljes turnéra.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Venomádi 2015-04-17 00:07
Ez egyre szánalmasabb. Osbourne már a facebookon oltja a rajongói előtt. Milyen méltatlan meló már ez ilyen legendáktól.
Idézet
 
 
+17 #2 Carrast 2015-04-16 10:31
a zenélés örömét mindig beárnyékolja az ilyen fosdobálás
Idézet
 
 
+18 #1 Biró Aurél 2015-04-16 09:14
Ezt most nem értem! BIll 1980 óta hányszor kért bocsánatot, amiért a zenekart (Tony Iommi-t) cserbenhagyta? Aki ismeri a Black Sabbath történetét, azt tudja, hogy miről beszélek. Sajnos Bill Ward nem egészséges és sokáig alkoholfüggő volt. Talán beszédesebb az a tény, hogy a harmadik szólólemezén már 12 éve dolgozik! Sajnálom, hogy a dolog idáig fajult, mert a kedvenc zenekaromról van szó. Csak egészséget és jó lemezeket kívánok nekik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.