Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron kerül a boltokba az első Vista Chino lemez

Ezekben a napokban utolsó koncertjeit adja a Kyuss Lives! ezen a néven az ausztrál Soundwave fesztiválturnén, a csapat a körút végeztével már csakis a Vista Chino nevet használja majd. John Garcia, Brant Bjork, Nick Oliveri és Bruno Fevery debütáló lemeze nyáron jelenik meg.

„Mindig megkönnyebbülsz, ha egy konfliktus megoldódik, és az emberek tovább léphetnek”, mondta a fesztiválturné alkalmával a Music Feedsnek adott interjújában Brant Bjork dobos a csapat névváltoztatásáról. „Most itt tartunk, és mind remekül érezzük magunkat. Mindig szerencsétlen dolog bizonyos emberekkel összekülönbözni, de zenekarként kiváló most a hangulat, és csakis arra fókuszálhatunk, amihez értünk, ez pedig a zene. A névváltoztatás mentálisan, spirituálisan és természetesen anyagilag is felüdített minket, de összességében mivel zenészek vagyunk, nem a nevek vagy az üzleti dolgok érdekelnek. Professzionális zenész vagyok, a zene a szenvedélyem. Ez az egész nem tört meg zeneileg, és ezt a többiek nevében is mondhatom. De sokat tanultunk a dologból. Különös kaland volt, de most végre visszatérhettünk a rockhoz.”

A korábbi kyussos zenésztársakkal, Josh Homme gitárossal és Scott Reeder basszerrel folytatott jogviták eredményeként a Garcia és Bjork vezette Kyuss Lives! egy bírói döntés értelmében ugyan az élő fellépéseken továbbra is szerepelhetett volna az eddigi jelzés alatt, lemezt azonban nem adhatnak ki ezen a néven. Mindez akármilyen albumra vonatkozik, vagyis nemcsak a régóta tervezett stúdióanyag, de élő felvétel vagy bármilyen más hanghordozó sem jelenhetett volna meg így. A döntés értelmében úgyszintén nem használhatnák a Kyuss nevet semmilyen formában, amennyiben amellett nem áll ott ugyanakkora betűkkel a Lives! toldat is, és amennyiben bármelyik rendelkezést megszegik, a Kyuss Lives! brand használatától is eltilthatták volna őket. A csapat így novemberben úgy döntött, Vista Chino néven folytatja tovább.

Bjork szerint a Vista Chino debütáló albuma már nagyrészt elkészült, és jelenleg a keverése folyik. A megjelenés nyárra várható, és egy Dragona című szerzemény már a Soundwave bulikon is előkerül majd róla.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Norbi 2013-02-25 17:37
Várom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.