Shock!

szeptember 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron Európában a Testament, Pozsonyban álomnévsorral koncerteznek

Nyáron ismét Európában turnézik a Testament, méghozzá az Exodus és más bandák társaságában. Magyar koncert sajnos nem lesz, de a hozzánk legközelebbi pozsonyi állomás az egész turné legcombosabbja.

0224test

Önállóan többnyire az Exodus és a Heathen társaságában, de egyes állomásokon más bandákkal is kiegészülve, illetve fesztiválfellépésekre érkezik nyáron Európába a Testament. Chuck Billyék turnéja július 9-én indul Ballenstedtben, a Rock Harz fesztiválon, és augusztus 21-én zárul a franciaországi St. Nolffban. Magyarországon sajnos nem lép fel a csapat, ám hozzánk közel több helyen is elcsíphetők: ott lesznek a július 10-ei, vizovicei Masters Of Rockon, a július 24-ei, nagyszebeni Art Manián, illetve a július 26-ai, tolmini Metaldaysen. Ha azonban valaki nem fesztiválfellépésre feni a fogát, az egész kontinensen a július 12-ei pozsonyi koncert tűnik a legjobb befektetésnek a Refinery Galleryben, ahol a Sepultura, az Exodus, a Death Angel és a Heathen is csatlakozik a főattrakcióhoz. Részletek itt.

A Testamentből néhány hete távozott Gene Hoglan dobos, így egyelőre még nem tudni, kivel fognak játszani a koncerteken.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 nikfisz 2022-02-24 18:58
Sose gondoltam volna 30 évvel ezelőtt,hogy ez lesz manapság az "A" kategóriájú 'álomnévsor'!! (A jó öreg 80'as-90'es éveket egyszerűen nem tudjuk/akarjuk elfelejteni!)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.