Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron biztosan elkészül az új Metallica

0528metLars Ulrich szerint zeneileg szinte teljesen elkészült a Metallica új albuma, a következő hetekben pedig az is eldől, mi lesz a lemez címe, illetve mikor és milyen formában jelenik meg a nagyon régóta várt anyag. A céldátum idei, de száz százalékosan azért nem biztos a 2016-os kiadás.

„Most már tényleg a kreatív zenei folyamatok végéhez közeledünk", mondta a munkálatokról Lars Ulrich a Metal Forcesnak. „Most már lassan azon kezdünk el gondolkodni, hogyan tárjuk a világ elé ezt az albumot. Júniusban leülünk is kitaláljuk, mihez akarunk kezdeni vele, mi lesz a címe, és mi kerül fel rá. Greg Fidelman tavaly nyár óta 24/7-ben ezzel az albummal foglalkozik, és őrületesen jó munkát végez: minden egyes pillanatban szívét-lelkét beletette a lemezbe, miközben segített nekünk producerelni és hangmérnökként befejezni."

Mindez egyébként még mindig nem jelenti azt, hogy száz százalékosan 2016-ban megjelenik a lemez, de azért persze nagyon valószínű, és a zenekarnak is ez a célja. „Ha nem jön ki idén, az biztosan nem azért lesz, mert nincs készen, hanem mert valamiféle kozmikus indokból okosabbnak tűnik majd tartogatni 2017-ig. De maga a lemez biztosan elkészül nyáron."

A Metallica naptárában az év hátralévő részére mindössze egyetlen fellépés szerepel, konkrétan augusztus 20-án, amikor is Minneapolis újonnan átadott U.S. Bank stadionjában játszanak az Avenged Sevenfold és a Volbeat vendégeskedése mellett. A koncertre mindössze tíz perc alatt elment mind a 66 ezer jegy, vagyis a zenekarnak továbbra sem kell attól tartania, hogy a közönség elpártol tőle...

 

Hozzászólások 

 
#13 Toti 2016-05-30 22:23
Annyi biztos, hogy különlegesek ezek a boxok:

https://www.youtube.com/watch?v=dJgufUWo7SE

Kiemelném az Anesthesiát - mindig más volt, zseniális
Idézet
 
 
+6 #12 nexxtbence 2016-05-29 13:09
Idézet - nyúzted:
hagyjuk már ezt a dumát. legalább nem mondanak megint hülyeségeket, hogy zeneileg ilyen lesz meg olyan lesz. különben lesz pénze a sok metallica rajongónak ezek után megvenni a méreg drága remaster kiadványok után? :) ...hát kedves lars és james ...lehet nem tudjuk majd megvenni az új lemezt, mert a kill-ride boxokkal vagyunk elfoglalava :)


Mer' 'tán valaki fegyvert fogott a fejedhez, hogy vegyed meg a méregdrága boxokat? Én is el tudnám viselni, ha gyakrabban jönne ki új lemez, de túl vannak már azon az időszakon, amikor életük minden percét a zene teszi ki, mint ahogy volt a 80-as években. Miért olyan nehéz ezt elfogadni? A másik dolog meg, hogy miért baj az, ha próbálgatják magukat, hogy mire képesek, milyen dolgokat tudnak csinálni? Bőven leraktak már annyit az asztalra, hogy ezt megtehessék. Plusz egy átlag ember élete is ebből áll, higy próbálgatja magát és ha valami nem megy, akkor lehet mást csinálni. Csak ők nagyban csinálják ezt.
Idézet
 
 
+1 #11 nyúzted 2016-05-29 00:06
hagyjuk már ezt a dumát. legalább nem mondanak megint hülyeségeket, hogy zeneileg ilyen lesz meg olyan lesz. különben lesz pénze a sok metallica rajongónak ezek után megvenni a méreg drága remaster kiadványok után? :) ...hát kedves lars és james ...lehet nem tudjuk majd megvenni az új lemezt, mert a kill-ride boxokkal vagyunk elfoglalava :)
Idézet
 
 
+1 #10 nsz 2016-05-28 22:38
Megtalálta Hammett a telefonját?
Jelenlegi tudásunk szerint a természet négy alapvető kölcsönhatása a gravitációs, az elektromágneses , az erős és a gyenge kölcsönhatás, a fizikusok azonban egy ideje már úgy vélik, hogy létezhet egy ötödik is. Az elmúlt évtizedben az új kölcsönhatás utáni keresés felgyorsult, mivel a részecskefizika ún. sztenderd modelljének keretei között nem tudunk számot adni a sötét anyagról, amelyről úgy véljük, hogy az Univerzum tömegének egy jelentős, a magáról elektromágneses sugárzással hírt adó komponensnél jóval nagyobb részét teszi ki. A teoretikusok számos egzotikus részecskét és kölcsönhatás-közvetítőt alkottak meg elméletben, ezek közé tartozik az elektromágneses kölcsönhatást közvetítő közönséges foton analógiájára a “sötét foton”, azaz az új Metallica is.
Idézet
 
 
+19 #9 Montsegur 2016-05-28 20:22
Hülyék, ha nem The Purslane Conspiracy néven adják ki. Az már meg is lett promózva... :-)
Idézet
 
 
+7 #8 James Smith 2016-05-28 19:22
Azt hallottam, hogy ezen az albumon a dob valami Drumkit from Hell nevű programmal lesz belőve. Remélem igaz ez a pletyka.
Idézet
 
 
+1 #7 Bigyó 2016-05-28 19:09
Fölösleges izgulni. Idén tuti kijön. De ha nem (kozmikus okok), akkor jövőre szinte biztos. De legkésőbb 2018 őszén a DM 10. évfordulójára és ez már 100%.:)
Idézet
 
 
+5 #6 Codename333 2016-05-28 15:59
kozmikus indokból okosabbnak tűnik....nem is tudom :D csak mosolyogjak ezen vagy akkor már engedjem ki és vonyítsak fel :D MIÉRT?????ÓÓ MIÉRT KELL EZT CSINÁLNI??? :D nem várt még eleget ezaz album.????? Vagy mi a faszom ez???? az alapján adják amit horoszkópjuk vagy a jósnőjük mondd???.....én nagyn várom de ez már egyre kiakasztóbb
Idézet
 
 
+8 #5 Bekre Pál 2016-05-28 14:59
Idén, de talán mégsem biztos, talán jövőre, de nem azért, mert, hanem másért, de lehet, hogy mégis, de ha mégsem, akkor sem azért... :)
Idézet
 
 
+8 #4 kamikaze 2016-05-28 12:32
Idézet - Zsolti:
Miért kéne félévig vagy tovább tartogatni? Nem értem...

Ők sem értik. De amíg 10 perc alatt elfogy a koncertjükre 66 ezer jegy, addig nem is érdekli őket. Ez van, mainstream, lendületből megy a dolog, mint a vízesés.
Idézet
 
 
+5 #3 Zsolti 2016-05-28 11:13
„Ha nem jön ki idén, az biztosan nem azért lesz, mert nincs készen, hanem mert valamiféle kozmikus indokból okosabbnak tűnik majd tartogatni 2017-ig. De maga a lemez biztosan elkészül nyáron."

Ha elkészül nyáron, miért is ne adnák ki ősszel? A DM is az adott év nyarán lett kész, szeptemberben ki is jött. Most miért nem lehetne ugyanígy? Miért kéne félévig vagy tovább tartogatni? Nem értem...
Idézet
 
 
-4 #2 nemmondommegbazze 2016-05-28 10:50
Kit erdekeeeel???
Idézet
 
 
+11 #1 Csimbak 2016-05-28 10:38
Erre kommentelni sem lehet mar mit, mert ezen tema a mar teljesen ki lett vesezve, meg aprilisi trefa is szuletett belole. Ezen mar csak rohogni lehet. Az fix hogy majd kb. 40 ev mulva meg fog jelenni egy olyan kiadatlan felveteleket tartalmazo, jelenleg meg ismeretlen formatumu hanghordozo, amin majd esetleg azok az ismeretlen dalok kapnak majd helyet, amik a masterrol vagy a justicerol maradtak le annak idejen, csak eppen mindenki elfeledkezett roluk.:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.