Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben a Hajón játszik Gus G. és a Firewind

0618gusŐsszel Budapesten koncertezik a Firewind. Az Ozzy Osbourne csapatából is ismert Gus G. saját zenekarának új énekese Henning Basse, aki annak idején a Metaliummal járta meg Magyarországot.

Mint tudott, tavaly év végén az elsősorban a néhai Metaliumból ismert Henning Basse lett a Firewind új énekese. Gus G. zenekara Apollo Papathanasio 2012-es távozása óta csak kisegítő frontemberrel turnézott Kelly Sundown Carpenter személyében, igaz, a csapat nem is olyan aktív, mint korábban. Basse 2007-ben már turnézott a Firewinddel, de Németország egyik legjobb power metal-torka ősszel hivatalosan is bekerült a csapat soraiba. Mindez nem is különösebben meglepő, hiszen Basse Gus G. szólóbandájában is felbukkant az utóbbi időszakban. Gus szerint Basse egyénisége és hangja tökéletesen passzol a Firewindbe, és a rajongók is nagyon jól fogadták őt az önálló koncerteken. November 20-án a magyar közönség is meggyőződhet az új felállás működőképességéről, aznap ugyanis az A38-on lép fel a Firewind a Concerto szervezésében. További részletek itt.

A Firewind legutóbbi lemeze 2012-ben jelent meg Few Against Many címmel. Gus legutóbb tavaly nyáron, szólóban járt nálunk a FEZEN-en.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.