Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

November a Trouble-rajongók hónapja lesz

0808theskullNovember 4-én, vagyis az újabb magyarországi Trouble-koncerthez képest mindössze néhány nap eltéréssel jelenik meg a The Skull első nagylemeze. A chicagói doomsterek három ex-tagját tömörítő banda albuma a For Those Which Are Asleep címet kapta.

Az 1995-ös Plastic Green Head óta először hallható egy lemezen Eric Wagner énekes, Jeff Olson dobos és Ron Holzner basszusgitáros, akik a Sacred Dawnból ismert Lothar Keller és a Pentagramban bemutatkozott Matt Goldsborough gitárosok segítségével készítették el első nagylemezüket idén tavasszal. A For Those Which Are Asleep természetesen erősen Trouble-ízű, doomos muzsikát rejt majd, de hát itt már a tagok és a banda elnevezése alapján sem lehetnek kétségei az embernek… A The Skull tavasszal már két dalt is bemutatott a Billy Anderson producerrel (Neurosis, Melvins) készített lemezről, ezek közül az egyik egy ősrégi Trouble téma újrafazonírozott változata: a The Last Judgment annak idején az 1983-as Metal Massacre IV válogatáson jelent meg, mint a csapat első hivatalos felvétele.

0907theskullcA dallista az alábbi:

01. Trapped Inside My Mind
02. The Touch Of Reality
03. Sick Of It All
04. The Door
05. Send Judas Down
06. A New Generation
07. Till The Sun Turns Black
08. For Those Which Are Asleep
09. Sometime Yesterday Mourning
10. The Last Judgment

A zenekar – az „igazi” Trouble-höz hasonlóan – természetesen szintén megemlékezik idén a banda klasszikus Psalm 9 debütjének harmincéves jubileumáról: két augusztusi észak-amerikai bulin már elejétől végéig eljátszották az anyagot, és az október 10-ei barcelonai Day Of Doom fesztiválon szintén ez vár a közönségre. További európai koncertek szintén várhatók tőlük az ősz folyamán.

Eric Wagner másik új bandája, a Blackfinger januárban megjelent albumáról itt olvashatsz, és közben persze a Kyle Thomasszal felálló Trouble is megkezdte a munkát a tavalyi The Distortion Field folytatásán.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.