Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

No More Hollywood Endings: még súlyosabb, még poposabb, még epikusabb a Battle Beast

No More Hollywood Endings címmel jelenik meg március 22-én a finn Battle Beast új albuma. A zenekar saját bevallása szerint minden jellemzőjére ráerősített a friss szerzeményekben.

1221battlebeast

battlebeast_cMárciusban érkezik a Nuclear Blastnél a finn Battle Beast új, tizenegy dalos nagylemeze. A No More Hollywood Endings produceri feladatait Janne Björkroth és Joona Björkroth gitáros, illetve Viktor Gullichsen látta el. „A súlyosabb dalok súlyosabbak, a popos részek még csillogóbbak, a rockos hangulatok erőteljesebbek, és gazdagabban is szól a lemez, mint a korábbiak. Az érzelmi skála is szélesebb, és minden nagyszabásúbb", összegzi a fő tudnivalókat az anyagról Janne. „Az előző album szellemiségét visszük tovább", teszi hozzá Noora Louhimo énekesnő. „Az előző lemez készítése során rájöttünk, mi mindent szeretnénk megvalósítani a zenénkkel, szóval most talán még epikusabb lesz egy kicsit a végeredmény, mint legutóbb."

Az album két évvel követi a sorban a legutóbbi Bringer Of Paint. Utóbbin szerepelt először Joona Björkroth, aki a korábbi vezéregyéniség, a jelenleg a Beast In Black soraiban alkotó Anton Kabanen helyére került a csapatban.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.