Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nincs titka annak, hogyan lehet kitartani valami mellett harminc éven át”

0125soiaHamarosan friss EP-vel jelentkezik a Sick Of It All. Az öt új dalt tartalmazó When The Smoke Clears a zenekar fennállásának harmincadik évfordulóját hivatott megünnepelni.

Öt friss szerzemény kerül fel arra a When The Smoke Clears című minialbumra, amelyet november 4-én jelentet meg a Century Media, ám nem kizárólag ezek miatt lesz érdemes vadászni a limitált számban kiadandó anyagra: a hatvan oldalas, keménytáblás műbőr-csomagolásba helyezett CD bookletje ritka fotókat is tartalmaz majd, és úgy általában véve is roppant impozánsnak, igazi ünnepi kiadványnak ígérkezik. Ennek megfelelően olyanok írtak mellé ajánlásokat, mint Davey Havok (AFI), Dennis Lyxzén (Refused), Arthur Smilios (Gorilla Biscuits), Matt Kelly (Dropkick Murphys) vagy Chuck Ragan (Hot Water Music).

„Nincs titka annak, hogyan lehet kitartani valami mellett harminc éven át”, mondta nemrég a zenekar három évtizedéről Pete Koller gitáros az Out Of Stepnek. „Sosem mondtuk, hogy most akkor ezt vagy azt fogjuk csinálni, egyszerűen csak játszottunk. Amikor felbukkantunk, tökéletes volt az időzítés a Sick Of It All-féle hardcore-hoz, nekünk pedig határozott stílusunk van. Persze ez a stílus változott is az évek során, de nem igazán sokat. Ma is sok zenét írok, de Craig Setari kicsit felzárkózott mellém ezen a téren, a zenénk pedig továbbra is a mi ötleteinkből áll össze. Jó móka volt ez a harminc év. Nem mondanám, hogy mindez eredmény lenne, mert soha nem az volt a célunk, hogy eredményeket érjünk el, egyszerűen csak zenéltünk. És nem is sajnálunk semmit. Ami történt, megtörtént, ha pedig valamit elbasztál a múltban, akkor sincs semmi.”

A csapat októberben ismét Európában turnézik, 2017-et pedig Ausztráliában kezdik a Refused társaságában. Tavaszi budapesti fellépésükről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.