Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nincs magyar állomás a Judas Priest 2021-re halasztott turnéján

Mint várható volt, elhalasztotta nyári európai turnéját a Judas Priest. A 2021-re közzétett dátumok között azonban nem szerepel budapesti koncert…

judas_priest_k2018_07

A koronavírus-járvány miatt az európai kontinens egyes országaiban jelen állás szerint néhol július, néhol augusztus végéig szól a tömegrendezvényekre vonatkozó tilalom, a nagy európai metálfesztiválok közül pedig egyiket sem rendezik meg 2020-ban. Ilyen körülmények között aligha lep meg bárkit is, hogy a Judas Priest is elhalasztja idén nyári európai turnéját. A zenekar koncertsorozata a tervek szerint május 30-án startolt volna Helsinkiben, és az angliai Bloodstock fesztiválon fejeződött volna be augusztus 9-én, menet közben egy július 13-ai budapesti dátummal. A csapat most hivatalosan is 2021-re halasztotta a turnét, ám az új időpontok között nem szerepel magyar buli: hozzánk legközelebb július 12-én, Pozsonyban koncerteznek majd. Amint megérkezik a hivatalos állásfoglalás a szervezők részéről, hogy mi is most a helyzet, természetesen beszámolunk róla.

Ian Hill basszerrel a turné kapcsán készített aktuális interjúnk itt olvasható.

 

Hozzászólások 

 
#3 Draveczki-Ury Ádám 2020-05-17 05:22
Idézet - Sanyi:
Ádám, szerinted van sansza az Ozzy+Judas turné megtartására. Mert hát két veszélyes tényező is fenegeti: koronavírus+Ozz y.

Nyilván nem tudok semmit én sem, mint ahogy senki sem, az érintetteket is beleértve, de az eddigiek meg a jövőre vonatkozó találgatások/jóslatok alapján általánosságban én azért eléggé meglepődnék, ha ilyen arénás volumenű turnék lennének idén bárhol a világon. Szóval szerintem nem valószínű.
Idézet
 
 
#2 Gábor 2020-05-16 20:06
KK's Priestet a Fezenre!!!
Idézet
 
 
#1 Sanyi 2020-05-16 09:56
Sziasztok!
Ahogy nézem az új önálló koncertek mindegyike szerepelt a 2020-as menetrend terveiben. És a dátumok között is vannak több helyen 3-4-5 napos hézagok üresen. Szóval ez még nem tűnik véglegesnek. Azokra az üresjáratokra hátha még befér egy magyar koncert, de legalább egy Bécsi.
Amúgy meg ha nem jönnek jövőre pestre ott lesz még a Pozonyi koncert. Plusz nálam tervben van novemberre az Ozzy+Judas Priest közös turné Bécsi állomása.
Csak azt lenne jó tudni, hogy Ozzy egészségi állapota fogja-e engedni azt a turnét. Ugye már többször elhalasztották.

Ádám, szerinted van sansza az Ozzy+Judas turné megtartására. Mert hát két veszélyes tényező is fenegeti: koronavírus+Ozz y.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.