Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nikki Sixx reméli, hogy nem sírja el magát a zenekar utolsó koncertjén ma este

1231_motleycrueA Mötley Crüe basszere az utolsó koncertre készül, amit abban a városban tartanak majd meg, ahol az egész elkezdődött 1981-ben: Los Angelesben. A zenekar egy hivatalos dokumentumot írt alá a búcsúturnéjuk előtt 2014-ben, amelyben minden szempontból lehetetlenné tették, hogy újra összeálljanak a ma esti előadás után.

Nikki Sixx így nyilatkozott a Billboardnak: "Nem tudom, hogy fogjuk érezni magunkat. Már két éve halogatjuk ezt a kérdést – és most már nem tudunk kitérni előle. Elég kemény fából faragtak minket, de még a legkeményebb csávó szívébe is belenyilall a fájdalom, mikor az utolsó harcára indul. Garantálom, hogy valami történni fog, amiről még nem tudok, és nem akarok rágondolni, amíg meg nem történik. Csak remélni tudom, hogy nem bőgöm el magam a Shout At The Devil közben."

Sixx tervei szerint a következő két évet azzal tölti majd, hogy a Sixx A.M. nevű mellékprojektjét a főzenekarává tegye. Eközben a Crüe frontembere, Vince Neil azt mondta, már alig várja az utolsó koncert utáni életet, amikor is a szólócsapatával turnézni kezd a következő hónapban. Ezt nyilatkozta a San Diego Union Tribune-nak: "Büszke vagyok, hogy azt csináltuk, amit akartunk kábé 35 évig, sikerünk volt, sokat buliztunk, kiálltunk a nyilvánosság elé és mindig leszartuk a kritikusokat. Soha, de soha nem voltunk a kritikusok zenekara – mindig is a rajongók zenekara voltunk." Neil nemrégiben jelentette be, hogy a Crüe-film, amely a 2002-es életrajzi könyvükön alapján készült, The Dirt címmel jövőre jön ki.

A Mötley Crüe két müncheni és stockholmi novemberi koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 Svet 2016-01-02 14:29
Én úgy majmozom le ezt a faszIt hogy a Mötley az egyik kedvenc zenekarom Sixxre pedig volt amikor példaképként tekintettem. De annyira ocsmány amit leművelt az utolsó 2 évben hogy a majom a legszebb jelző amit találtam rá. :)
Már ne haragudjatok meg, de ha már búcsúturnét csinál akkor azt nem úgy kéne inkább hogy valóban minden este egy kisebb ünneplése legyen az életműnek? Ellenben ő nem az életművüket ünnepli, hanem hogy végre vége.
Kövezzetek meg ha szerintetek ez így oké, de szerintem kibaszott nagy parasztság azt ünnepelni hogy vége lesz az egésznek, és számolni lefelé a koncerteket mint ha csak haknizás lenne.
Idézet
 
 
+3 #5 sanyi 2016-01-01 20:25
Svet!

Nagyjából egyetértek veled.
De viszont Nikki-t lemajmozni elég meredek számomra. Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. Én továbbra is tudom majd tisztelni a faszit. Mivel, hogy nem akármit tett le a rockzene asztalára.

Abban viszont osztom a véleményedet, hogy sok köze van a búcsúhoz:
1. Nem rég még arról beszélt, hogy nincs értelme egy új Mötley albumnak, mert mindenki csak letöltené és senki nem lenne kíváncsi rá. Na, ekkor csinált segget a szájából. A Sixx A.M. 2014-ben jött ki új albummal, idénre (2016, még fura kicsit ezt lírni) meg máris duplalemez lesz. Vagyis a Mötleynek azért nem volt 2008 óta lemeze, mert Sixx a kreatív energiáit az új zenekarába fektette. Viszlát Crüe, üdvözöllek A.M.
2. A Mötley búcsúturné sem volt annyira fontos. Tavaly tavasszal félbe is szakították, hogy a Sixx AM turnézhasson. Pedig a búcsúturné után annyi ideje lesz erre, amennyit csak akar.
3. Az meg tényleg gáz, hogy mindent szegény Mick-re fognak. Persze tényleg nincs jó bőrben, de Mick még nyomná szívesen. Sokkal férfiasabb lett volna kiállni és mutogatás helyett beismerni, hogy azért ér véget egy 34 éves történet, mert most egy új zenekar a szerelme. És ezzel nem is lett volna semmi baj.

Sajnálom. Elfogadom a döntését, hiszen ez az ő bandája volt. Ezt a búcsúzást is meg lehetett volna csinálni kicsit rajongó barátabbra. Pl. egy utolsó stúdiólemez, egy sokadik (és felesleges), ámde impozáns best of album, bónuszokkal meg minden szarral, egy DVD archív cuccokkal és változatosabb setlist a koncerteken, Tommy Lee dobszólójának megvétózása stb...

Mindettől függetlenül, hiányzni fog a Crüe. Örülök, hogy a rajongójuk lehetek.
Idézet
 
 
#4 Sanctus 2016-01-01 16:18
"mégiscsak ennek a zenekarnak köszönhet mindent a majom"

És mivel egyrészt a zenekart ő alapította, másrészt a legtöbb dalt ő szerezte, ez a "majom" mindent magának köszönhet - és még több joga van várni azt, hogy véget érjen.
Idézet
 
 
+2 #3 bogar 2016-01-01 15:37
Elolvasva az első két hozzászólást szerintem akkor pont jókor érezték, hogy mikor kell abbahagyni.
Idézet
 
 
+1 #2 george 2016-01-01 14:45
Sajnos igaz...én is azt gondoltam,hogy evvel a turnéval ünnepelnek...elköszönnek a közönségtől,aki milliomos Rocksztárt csináltak belőlük...helyette van közöny,leszarás (Tommy Lee feltűnően)...és egy nagy rutin Show,csuklóból( elismerve,hogy Vince kivételével rendkívül profin) kirázva...2 koncerten voltam tavaly,szomorúa n írtam ezeket a sorokat,mert fiatalkorom hősei....talán jobb is így...R.I.P
Idézet
 
 
#1 Svet 2016-01-01 13:42
Sixx nem sírja majd el magát mert egy gyökér. Ha valaki követi a facebookon akkor láthatja hogy szinte alig várja hogy vége legyen az egésznek, ami azért kicsit durva szerintem hisz mégiscsak ennek a zenekarnak köszönhet mindent a majom. De amióta a Sixx A.M. beindult és elkezdett egyre sikeresebb lenni, azóta Sixx konkrétan leszarta a Mötley-t. Púp lett a hátán és ezt elég világosan mutatja is a világ felé például az interjúival amiket a koncertek után ad. (Szinte sugárzik róla hogy alig várja hogy vége legyen az egésznek és ne kelljen többet foglalkoznia vele.)
Én amennyire tiszteltem Sixx-t régebben, jelenleg pont annyira visszataszítóna k találom. Főleg amikor azt ünnepli hogy már csak 3 koncert van, már csak 2...stb.
Rá fogták annak idején Mick Marsra hogy miatta kell abbahagyni, de szerintem egyértelműen látszik hogy Mick szívesen csinálná még mindig, ellenben Sixx-szel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.