Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nikki Sixx nekikezdene az utolsó Mötley Crüe lemeznek

Vince Neil a napokban azt nyilatkozta: semmiképpen sem várható a közeljövőben új Mötley Crüe album, legfeljebb egy EP-t tud elképzelni három-négy új dallal, de azt is csak 2014 első felében. Nikki Sixx ugyanakkor saját bevallása szerint most már lassan elkezdené a munkát a következő lemezen, ami minden bizonnyal a banda utolsó nagy nekifutása lesz.

„Nincs szó új albumról", mondta Vince Neil énekes a Music News Nashville-nek. „Azt hallottam, hogy két-három-négy további dal kijöhet egy EP-n a tavalyi Sex nótával együtt, de ez csak valami EP-szerűség lesz, nem pedig egy teljes album. De a következő időszakban is elég zsúfolt lesz a turnés időbeosztásunk, így ha lesz is EP, az is legfeljebb 2014 elején.

„A tavalyi Las Vegas-i koncertek idején írtunk zenéket", mondta Nikki Sixx a Loudwire-nak. „A Sex dallal fogtunk bele a lemezbe, és tonnányi riffem van. Emlékszem, Mick is mondta, hogy neki is tonnányi riffje van, szóval most már csak a megszületett ötleteket kell összegyűjteni. Egy ideig csak zenerészleteket gyártottunk, aztán összejöttünk és dolgozgattunk ezeken, most pedig elkezdem befejezni a dalokat úgy, ahogy régen is csináltam ezt, még a korai napokban. Elejétől végéig be akarom fejezni mindet. Szóval várom, hogy összeröffenjünk a zenekarommal, és megmutassam nekik a saját dolgaimat, aztán majd meglátjuk, milyen folyamatokat indít be ez."

Nikki ismét megerősítette, amit az elmúlt évek során már többször elmondtak: a Mötley Crüe története előbb-utóbb véget fog érni. „Nem arról van szó, hogy utáljuk egymást, vagy nem tudunk rendesen együtt dolgozni. Inkább az itt a lényeg, hogy egy ponton valamiféle örökséggel a hátunk mögött szeretnénk befejezni ezt az egészet, méghozzá pozitív értelemben. Csak nézem, ahogy egy csomó zenekar ösztökéli és ösztökéli tovább a lovat, én meg legszívesebben szólnék nekik, hogy haver, szállj már le róla, szerencsétlen rég megdöglött... A Mötley Crüe most tényleg a karrierje egyik csúcspontján áll, én pedig örülnék neki, ha még magasabbra tudnánk kapaszkodni a filmünk befejezésével meg egy új albummal. Aztán megcsinálnánk a búcsúturnét, és a csúcson hagynánk abba. Ez lenne a legszebb."

A Mötley Crüe február végétől Ausztráliában turnézik a KISS és a Thin Lizzy társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.