Shock!

január 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Ted Bundy-film előzetesét James Hetfielddel!

Megtekinthető a Ted Bundyról szóló Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile című film előzetese. Mindez azért is érdekes, mert a moziban James Hetfield is szerepel, és a trailerben is látható.

0128hetfield

A Sundance filmfesztiválon mutatták be hétvégén Joe Berlinger Ted Bundyról szóló filmjét, az Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile-t. A sorozatgyilkost Zac Efron alakítja, mellette pedig olyanok tűnnek fel a vásznon, mint John Malkovich, Jim Parsons, Lily Collins és Haley Joel Osment. A legizgalmasabb választás azonban egy mellékszerepben James Hetfield, akinek ez lesz az első drámai filmszerepe. A Metallica frontembere Bob Hayward rendőrt alakítja, aki 1975-ben elsőként vette őrizetbe a legalább harminc nő meggyilkolásáért elítélt Bundyt.

Berlinger nagy Metallica-rajongóként a zenekar Some Kind Of Monster dokumentumfilmjének egyik alkotója volt, utána pedig könyvet is írt a zenekarról Metallica: This Monster Lives címmel. „Miután többszáz órát töltöttem a színfalak mögött Jamesszel és a Metallica többi tagjával, megtapasztaltam a karizmáját, illetve azt, mennyire erőteljes a jelenléte”, mondja a rendező. „Teljesen természetesnek tűnt, hogy egy drámai szerepben is képes lenne felvillantani ugyanezt az erőt, így nagyon örültem, amikor rábólintott a megkeresésemre, és elfogadta a szerepet.”

Egyelőre nem tudni, mikor láthatjuk a filmet, jelen állás szerint elképzelhető, hogy előbb-utóbb valamelyik streaming-szolgáltató mutatja majd be szélesebb körben.

 

Hozzászólások 

 
#1 lambertkoma 2019-01-28 10:17
Lars Ulrich is játszott már komolyabb szerepet filmben, nem hittem a szememnek:
https://www.imdb.com/title/tt0423455/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.