Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Ted Bundy-film előzetesét James Hetfielddel!

Megtekinthető a Ted Bundyról szóló Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile című film előzetese. Mindez azért is érdekes, mert a moziban James Hetfield is szerepel, és a trailerben is látható.

0128hetfield

A Sundance filmfesztiválon mutatták be hétvégén Joe Berlinger Ted Bundyról szóló filmjét, az Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile-t. A sorozatgyilkost Zac Efron alakítja, mellette pedig olyanok tűnnek fel a vásznon, mint John Malkovich, Jim Parsons, Lily Collins és Haley Joel Osment. A legizgalmasabb választás azonban egy mellékszerepben James Hetfield, akinek ez lesz az első drámai filmszerepe. A Metallica frontembere Bob Hayward rendőrt alakítja, aki 1975-ben elsőként vette őrizetbe a legalább harminc nő meggyilkolásáért elítélt Bundyt.

Berlinger nagy Metallica-rajongóként a zenekar Some Kind Of Monster dokumentumfilmjének egyik alkotója volt, utána pedig könyvet is írt a zenekarról Metallica: This Monster Lives címmel. „Miután többszáz órát töltöttem a színfalak mögött Jamesszel és a Metallica többi tagjával, megtapasztaltam a karizmáját, illetve azt, mennyire erőteljes a jelenléte”, mondja a rendező. „Teljesen természetesnek tűnt, hogy egy drámai szerepben is képes lenne felvillantani ugyanezt az erőt, így nagyon örültem, amikor rábólintott a megkeresésemre, és elfogadta a szerepet.”

Egyelőre nem tudni, mikor láthatjuk a filmet, jelen állás szerint elképzelhető, hogy előbb-utóbb valamelyik streaming-szolgáltató mutatja majd be szélesebb körben.

 

Hozzászólások 

 
#1 lambertkoma 2019-01-28 11:17
Lars Ulrich is játszott már komolyabb szerepet filmben, nem hittem a szememnek:
https://www.imdb.com/title/tt0423455/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.