Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Hysteria felvételét a Def Leppard új koncertvideójáról!

defleppard_cGrandiózus koncertanyaggal jelentkezik május végén a Def Leppard. A London To Vegasról most megtekinthető a Hysteria felvétele.

Évek óta nem pörgött úgy a Def Leppard neve, mint mostanság, hiszen a csapat nyáron elvileg a Mötley Crüe és a Poison társaságában indult volna észak-amerikai stadionturnéra, és a koncertsorozatra több mint egymillió belépőt értékesítettek. A turnét még mindig nem mondták le, de gyakorlatilag kizárt, hogy megrendeznék, és már a zenekarok is közleményt adtak ki arról, hogy vizsgálják a lehetőségeket a jelenlegi körülmények között.

Ugyanígy a koncertsorozat kezdete elé időzített Def Leppard-koncertanyag megjelenése is csúszik: az eredeti április 24-ei megjelenés helyett csak május 29-én kerül majd a boltokba. A dupla London To Vegas két koncert felvételét rejti. A Hysteria At The O2-t 2018 decemberében vették fel a londoni O2 Arenában, a Hits Vegast pedig 2019 derekán, a Las Vegasban tartott rezidenciabulik alkalmával rögzítették. A Rocket, a Run Riot, a Billy’s Got A Gun és a Paper Sun teljes felvétele, illetve egy előzetes után máris megtekinthető a kiadványról a Hysteria. A DVD az Eagle Rock gondozásában érkezik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.