Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

New Horizon: nordikus heavy metal mai ízekkel Erik Grönwalltól és Jona Tee-től

Új formációt alakított Erik Grönwall énekes és a multihangszeres Jona Tee. A H.E.A.T-ből ismert két zenész új bandája New Horizon néven fut, és most a második dal is meghallgatható a márciusban esedékes debütről.

1130newhorizon

Március 11-én jelenik meg a New Horizon nevű formáció Gate Of The Gods című első lemeze a Frontiersnél. A név a H.E.A.T billentyűs/multihangszeres/producer/dalszerzőjét, Jona Tee-t, illetve Erik Grönwall énekest takarja: utóbbi bő egy éve került ki a bandából, hogy visszaadja a mikrofont az eredeti frontembernek, Kenny Leckremónak. A New Horizon első anyagán olyan vendégek segítik majd a párost, mint Robban Bäck (Mustasch), Sam Totman (DragonForce), Love Magnusson (Dynazty), Dave Dalone (H.E.A.T), Niko Vuorela (Temple Balls) és Laucha Figueroa. Érdekesség ugyanakkor, hogy a páros ebben a csapatban nem a H.E.A.T-re jellemző melodikus rockot játssza majd, hanem heavy metalt Jona Tee olyan korai hatásai nyomdokain, mint az Iron Maiden, a Helloween, a Hammerfall, a Manowar és az Edguy. „A hangzás a klasszikus power metal és heavy metal keveréke, némi 2021-es ízzel” – mondja.

newhorizon_cA dallista az alábbi:

01. A New Horizon (Intro)
02. We Unite
03. Stronger Than Steel
04. Cry For Freedom
05. Call Of The Underground
06. Stardust
07. Event Horizon
08. The End Of All
09. Fearless
10. Gate Of The Gods

A We Unite után most a Stronger Than Steel is megérkezett az albumról. Grönwallnál tavaly tavasszal leukémiát diagnosztizáltak, és kezeléseken is átesett, pár héttel ezelőtt pedig bejelentette: eltűntek szervezetéből a rákos sejtek, jelenleg gyógyultnak tekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.