Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem vész el a Mötley Crüe, csak átalakul

Vince Neil énekes ismét leszögezte: hiába indulnak búcsúturnéra, nem áll le véglegesen a Mötley Crüe gépezete azután sem, hogy 2015 végén befejezik az utolsó nagy kört. A frontember szerint a zenekarban ideálisnak tekinthető a hangulat is.

„A csapatnak nincs vége”, szögezte le Vince a The Todd N Tyler Radio Empire című műsorban. „A helyzet a következő: a Mötley Crüe üzlet. És ennek az üzletnek különböző részei vannak: a merchandising, a zene, a turnék. Utóbbi részt most abbahagyjuk. De ettől még továbbra is jön majd zene a Mötley Crüe-től különböző alkalmakra, lesznek új merch-termékek is, meg mindenféle hasonló. Csak annyit mondunk, hogy a turnézásnak vége, ennyi az egész.”

Vince szerint a zenekarban jelenleg elég kiegyensúlyozottak a személyi viszonyok. „Harminchárom éve együtt vagyunk, természetesen vitázunk, mint ahogyan a testvérek is vitáznak. Egyszer összeszólalkoztok valamin, aztán másnap tisztázzátok. Aztán megint, és megint tisztázzátok. Olyan, mint egy család. De most mindannyian jól érezzük magunkat.”

A Crüe búcsúturnéja július 2-án indul a michigani Grand Rapidsben, és november végéig gyakorlatilag folyamatosan úton tartja majd a bandát Észak-Amerikában. A koncerteken a korai idők egyik fő zenei hatása, egy másik rocklegenda, Alice Cooper lesz a Mötley speciális vendége.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 sanyi 2014-06-06 19:02
Azért egy albumot kipottyanthatta k volna a búcsúturné előtt.
Sokkal méltóbb befejezés lenne. Bár ettől még kurvára jó lenne, ha jövőre valamelyik Európai koncerten eltudnám csípni őket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.