Shock!

augusztus 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem vész el a Mötley Crüe, csak átalakul

Vince Neil énekes ismét leszögezte: hiába indulnak búcsúturnéra, nem áll le véglegesen a Mötley Crüe gépezete azután sem, hogy 2015 végén befejezik az utolsó nagy kört. A frontember szerint a zenekarban ideálisnak tekinthető a hangulat is.

„A csapatnak nincs vége”, szögezte le Vince a The Todd N Tyler Radio Empire című műsorban. „A helyzet a következő: a Mötley Crüe üzlet. És ennek az üzletnek különböző részei vannak: a merchandising, a zene, a turnék. Utóbbi részt most abbahagyjuk. De ettől még továbbra is jön majd zene a Mötley Crüe-től különböző alkalmakra, lesznek új merch-termékek is, meg mindenféle hasonló. Csak annyit mondunk, hogy a turnézásnak vége, ennyi az egész.”

Vince szerint a zenekarban jelenleg elég kiegyensúlyozottak a személyi viszonyok. „Harminchárom éve együtt vagyunk, természetesen vitázunk, mint ahogyan a testvérek is vitáznak. Egyszer összeszólalkoztok valamin, aztán másnap tisztázzátok. Aztán megint, és megint tisztázzátok. Olyan, mint egy család. De most mindannyian jól érezzük magunkat.”

A Crüe búcsúturnéja július 2-án indul a michigani Grand Rapidsben, és november végéig gyakorlatilag folyamatosan úton tartja majd a bandát Észak-Amerikában. A koncerteken a korai idők egyik fő zenei hatása, egy másik rocklegenda, Alice Cooper lesz a Mötley speciális vendége.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 sanyi 2014-06-06 19:02
Azért egy albumot kipottyanthatta k volna a búcsúturné előtt.
Sokkal méltóbb befejezés lenne. Bár ettől még kurvára jó lenne, ha jövőre valamelyik Európai koncerten eltudnám csípni őket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.