Shock!

január 29.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem vész el a Mötley Crüe, csak átalakul

Vince Neil énekes ismét leszögezte: hiába indulnak búcsúturnéra, nem áll le véglegesen a Mötley Crüe gépezete azután sem, hogy 2015 végén befejezik az utolsó nagy kört. A frontember szerint a zenekarban ideálisnak tekinthető a hangulat is.

„A csapatnak nincs vége”, szögezte le Vince a The Todd N Tyler Radio Empire című műsorban. „A helyzet a következő: a Mötley Crüe üzlet. És ennek az üzletnek különböző részei vannak: a merchandising, a zene, a turnék. Utóbbi részt most abbahagyjuk. De ettől még továbbra is jön majd zene a Mötley Crüe-től különböző alkalmakra, lesznek új merch-termékek is, meg mindenféle hasonló. Csak annyit mondunk, hogy a turnézásnak vége, ennyi az egész.”

Vince szerint a zenekarban jelenleg elég kiegyensúlyozottak a személyi viszonyok. „Harminchárom éve együtt vagyunk, természetesen vitázunk, mint ahogyan a testvérek is vitáznak. Egyszer összeszólalkoztok valamin, aztán másnap tisztázzátok. Aztán megint, és megint tisztázzátok. Olyan, mint egy család. De most mindannyian jól érezzük magunkat.”

A Crüe búcsúturnéja július 2-án indul a michigani Grand Rapidsben, és november végéig gyakorlatilag folyamatosan úton tartja majd a bandát Észak-Amerikában. A koncerteken a korai idők egyik fő zenei hatása, egy másik rocklegenda, Alice Cooper lesz a Mötley speciális vendége.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 sanyi 2014-06-06 18:02
Azért egy albumot kipottyanthatta k volna a búcsúturné előtt.
Sokkal méltóbb befejezés lenne. Bár ettől még kurvára jó lenne, ha jövőre valamelyik Európai koncerten eltudnám csípni őket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.