Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tudom, hogy a gyávaság vagy a cinizmus-e a rosszabb”

Két új dallal jelentkezett az Every Time I Die. A számok már a zenekar kilencedik stúdióalbuma előtti ízelítőnek tekinthetők.

1209etid

A Colossal Wreck és Desperate Pleasures címmel tett közzé két friss szerzeményt az Every Time I Die. A Will Putney producer/hangmérnökkel rögzített dalok már a buffalói hardcore/metalcore-banda kilencedik albumán kapnak majd helyet, amely 2021-ben jelenik meg az Epitaph kiadónál, és öt évvel követi a sorban a legutóbbi Low Teens anyagot.

„A két dal ugyanazon érem két oldalát mutatja”, mondja Keith Buckley énekes. „Az A Colossal Wreck a világ jelenlegi állapota láttán azt mondja, hogy az élet valóságos büntetés, és csak a legrosszabbak tudnak feltörni, miközben a Desperate Pleasures sokkal optimistább kicsengésű, és tagadja az előző nihilista, akceleracionista megközelítést. Itt az áll, hogy még az általános szenvedéssel szembenézve is csak a halál biztos, és árulással, színtiszta gyávasággal ér fel pont most feladni, amikor oly sokaknak van szükségük reményre. Nem tudom, hogy a gyávaság vagy a cinizmus-e a rosszabb. Talán a gyávaság, mert a cinikusoknak legalább humoruk van…”

 

Hozzászólások 

 
#1 őstulok 2020-12-10 13:49
akceleracionist a megközelítés
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.