Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tudom azt mondani, hogy ez a lemez lesz a legjobb dolog a világon a dobozos sör vagy a szeletelt kenyér óta”

1115overkillJövő ősszel jelenhet meg a legutóbbi Overkill-lemez, a White Devil Armory folytatása. Bobby „Blitz” Ellsworth énekes szerint az album pontosan olyan lesz, mint azt a rajongók elvárják, de nem hajlandó hangzatos kijelentéseket tenni arról, hogy karrierjük csúcsművét szállítják le.

„2016 októberét céloztuk be”, mondta a SkullsNBonesnak Blitz. „Mármint akkor akarjuk megjelentetni a lemezt. Jövő év elején elkezdjük feldemózni a dalokat, noha lesz egy turnénk csak úgy, szórakozás gyanánt Dél-Amerikában, meg egy angol turné, és egy különleges koncertet is adunk Németországban. De eközben felvesszük, írjuk és újraíjuk a zenéket. Szóval nálunk ez sosem egy nagyon mereven lehatárolt folyamat, egyszerűen csak azt mondjuk, hogy oké, akkor most kezdjük el, és minden szarság, amit osszegyűjtöttünk a White Devil Armory óta, elkezdi majd megmutatni magát, és előjön. A magokat már elvetettük, és most kibújnak a földből az első levelek is. Vagyis nem lesz nehéz folyamat… Úgy értem, még csak átbeszélnünk sem nagyon kell semmit: akció-reakció szinten zajlik az egész, mint oly sok Overkill-lemez esetében is a múltban. És nem tudom azt mondani neked, hogy ez lesz a legjobb dolog a világon a dobozos sör vagy a szeletelt kenyér óta, simán csak Overkill lesz.”

A zenekar Historikill: 1995-2007 című grandiózus box setje, amelybe a '90-es évek néha mostoha sorsú nagylemezei mellé ritka felvételek is kerültek, szeptemberben jelent meg. Tavaszi budapesti bulijukról itt írtunk, a Blitzcel készített akkori interjúnkat pedig itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 P.R. 2015-10-30 10:08
A szeletelt kenyér nem is jó... :)

Viccet félretéve , szerintem csalódás kizárt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.