Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem tervez visszavonulni az Iron Maiden

Legalább egy albumot még biztosan készít az Iron Maiden – ezt maga Bruce Dickinson énekes nyilatkozta a Daily Starnak. Mindez azért meglepő, mert a csapat általában inkább lebegtetni szokott a kérdésben, és minden egyes új lemez, illetve turné előtt elhangzanak olyan nyilatkozatok, amelyeket akár úgy is lehet értelmezni, hogy az adott kör lesz az utolsó.

Dickinson elárulta: a zenekar tagjainak sokszor egyáltalán nem megy konfliktusoktól mentesen a dalszerzés. „Megpróbáljuk higgadtan intézni a dolgokat. Mivel angolok vagyunk, még mindig van bennünk némi óvatosság, amikor megmutatjuk egymásnak az ötleteket. A régi szép időkben kíméletlenül marakodtunk egymással mindenen, de ma már sokkal jobban ismerjük egymást, és az ember le is higgad az évek múlásával."

Az Iron Maidentől eddig sem várhattunk nagy zenei változásokat, most pedig még kevésbé vannak kilátásban iránymódosítások. „Ha itt az ideje megírni az új lemezt, először mindenki önállóan gyűjtögeti az ötleteit, aztán összejövünk, hogy mindent beledobáljunk az olvasztótégelybe. Pontosan ismerjük a saját határainkat, azt, hogy mire vagyunk képesek zeneileg. És persze nem is vagyunk az a fajta zenekar, amelyik hirtelen azt mondja, hogy hé, csináljunk egy lemezt Kanye Westtel, mert tudjuk, hogy az ilyesmi egyáltalán nem érdekli a Maiden rajongókat. A dolgok inkább kicsit prog rockosabbá váltak az utóbbi albumokon, és a rajongók a jelek szerint imádják mindezt."

Az énekes leszögezte: a Maidenben egy lemez még biztosan van, ez azonban a minimum.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 vitya121 2011-08-06 08:53
Viszont egy jó Dickinson anyagnak itt lenne már az ideje!!
Idézet
 
 
+1 #2 M 2011-08-05 20:57
addig kell ütni a VASAT amíg meleg
Idézet
 
 
+2 #1 Mr. Cool 2011-08-05 12:56
Pedig reménykedtem... (jöhet a leosztás:D)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.