Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem oszlunk fel, nem hagyjuk abba a zenélést, de egy kis szünetre vonulunk”

Legalább egy éves szünetet tart jövőre a massachusettsi Staind, akik a hivatalos indoklás szerint csak pihenni akarnak egy kicsit, de mivel az énekes Aaron Lewis ősszel adja ki első önálló albumát, nem nehéz rájönni, hogy a frontember bombasikeresnek tűnő countryzása is legalább ekkora súllyal esett latba a döntésnél...

„Nagyon jól futottak az idei turnéink", magyarázta Lewis a Billboardnak. „Most még hátra van a következő kör a Rockstar Energy Drink Uproar fesztiválokkal, utána pedig szünetet tartunk. Nem oszlunk fel, nem hagyjuk abba a zenélést, de egy kis szünetre vonulunk, ilyenre ugyanis igazából még nem volt példa a karrierünk során. Hét lemezt hoztunk ki tizennégy év alatt, igencsak elfoglaltak voltunk..."

A Staind legutóbbi lemeze, amely a zenekar nevét viselte, és visszakanyarodást jelentett a korai idők súlyosabb, riffesebb vonalához, a Billboard-lista ötödik helyén nyitott, és mindössze két hónap alatt átlépte a százezres eladási példányszámot Észak-Amerikában. A csapat az Uproaron többek között a Shinedown, a Godsmack és a Papa Roach társaságában játszik majd.

Lewis első teljes szólólemeze szeptember 11-én jelenik meg The Road címmel, rajta countrys, akusztikus irányultságú szerzeményekkel. A producer ennek szellemében Nashville egyik nagy slágergyárosa, James Stroud volt. Aaron tavalyi első önálló single-je, a Country Boy hatalmas sláger lett Amerikában, a dalt tartalmazó Town Line EP pedig több hétig vezette a Billboard countrylistáját.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.