Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem lesz újra The Osbournes

1030osbournesMinden ezzel ellenkező tartalmú pletykával szemben nem léteznek arra vonatkozó tervek, hogy ismét elinduljon az MTV-n a The Osbournes valóságshow. A híreszteléseket maga a legilletékesebb, Sharon Osbourne cáfolta.

A pletykák annyiban egyébként nem voltak alaptalanok, hogy Sharon és Jack Osbourne nemrég elismerte: a közelmúltban valóban szóba került a 2002 és 2005 között futó, elképesztő sikerű valóságshow folytatásának lehetősége. Ezt azonban utólag elvetették. „Egyáltalán nem igaz, hogy ismét elindulna a The Osbournes", szögezte le The Talk című talkshow-jában Sharon október 29-én, kedden. „Még csak meg sem tudnánk közelíteni az eredetit."

A döntésnek valószínűleg maga Ozzy Osbourne örül a legjobban, aki bevallottan képtelen megnézni a műsor epizódjait. „Amikor a kamerák leálltak, bevonultam a kis bunkerembe, beszívtam, és nagyjából minden nap megittam egy karton sört. Megjutalmaztam magamat, amiért korán keltem, és elmentem hat mérföldet kocogni... Emellett még egy rakás receptre kapható droggal is éltem akkoriban. A testbeszédemből minden pillanatban egyértelmű, hogy azt sem tudom, éppen hány óra van." A család életét ugyanakkor megváltoztatta a műsor. „Utána már soha többé nem volt olyan az életünk, mint korábban", ismerte el Sharon. „Mindenki Ozzyn nőtt fel, mindenki szereti Ozzyt, de mi azért mégis egy család voltunk, és nem a nyilvánosság színe előtt éltük a mindennapjainkat. A műsor teljesen megváltoztatta mindezt."

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Venomádi 2013-10-30 16:00
Egyszer láttuk a tévében, apám meg is jegyezte, hogy ez még él? Hát sokkal jobban látszott, hogy bekokszolta magát, mint mostanság, alig bírt menni mint aki beszart.
Idézet
 
 
+6 #1 Gollo 2013-10-30 12:26
A Rock szubkultúra sötét foltja volt ez a műsor...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.