Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem lehet minden egyes lemez életed leginspiráltabb produkciója”

Venomous Rat Regeneration Vendor címmel jelenik meg április 23-án Rob Zombie új albuma a Universal égisze alá tartozó Zodiac Swan / T-Boy / Ume részlegek együttműködésében. Az énekes továbbra is roppant lelkes a lemez miatt, és állítja: hosszú évek után először ismét fordulóponthoz érkezett vele a karrierjében.

„Úgy fest, néhány évente, mit tudom én, minden tíz évben vagy minden öt évben egyszer akad egy pillanat, amikor minden összeáll”, magyarázta az albumról Zombie a Toledo Free Pressnek. „Ez nem azt jelenti, hogy a többi album rossz, de nem lehet minden egyes lemez életed leginspiráltabb produkciója. Valami miatt azonban ez az új most annak tűnik. Dalszerzési, hangzási, hangulati és produkciós szempontból egyaránt különleges. Stílusát tekintve minden van rajta, bár a zenét nyilván nehéz leírni annak, aki még nem hallotta. Szerintem mindenből a legjobbat hozza, amit eddig csináltam. Végre ráleltem a tökéletes elegyre a régi és az új dolgaim között – számomra legalábbis így szól ez az album.”

Zombie új lemezét a veterán Bob Marlette (Black Sabbath, Judas Priest, Alice Cooper satöbbi) producerelte. Ami a kiadói hátteret illeti, a T-Boy Records labelt hivatalosan ezen a héten indította útjára a veterán rockmenedzser, Andy Gould, és a részleg célja bevallottan régi, patinás hard rock csapatok új nagylemezeinek kiadása lesz. Gould többek között Rob Zombie menedzsere is, méghozzá a ’90-es évek közepe óta.

Az énekes zenekarában jelenleg John 5 a gitáros, Piggy D. a basszer és Ginger Fish a dobos.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.