Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem készülünk turnéra, nem készül zene, nem készül album”

Noha időről időre felreppen a pletyka a Linkin Park esetleges visszatéréséről, most maga a legilletékesebb cáfolta a híreket: Mike Shinoda szerint a zenekar nem tervez semmit a belátható jövőben.

1122lp

2017 júliusa, Chester Bennington öngyilkossága óta mindössze az akkori év októberében, az énekes emlékére tartott Los Angeles-i koncerten állt színpadon a Linkin Park. Mike Shinoda rapper/dalszerző, aki a napokban a Warner közösségi innovációs tanácsadójaként állt munkába, most egy friss Twitch-streamben elárulta: nem érdemes különösebb változást várni ezen a téren a zenekartól.

„Mindössze egyetlen Linkin Park-hírem van számotokra – mondta Mike az adásban –, mégpedig az, hogy néhány hetente beszélünk a srácokkal, legalábbis néhányukkal. De nem készülünk turnéra, nem készül zene, nem készül album. Szóval szerettem volna, ha tőlem tudjátok ezt: semmi ilyesmiről nincs szó, és nem is mondok többet erről. Ugyanis akármikor mondunk valamit, mindenki be akarja indítani a hype-ot, hiába mondjuk, hogy ne, ne, ne, ne, ne kezdjétek el, mert csak magatoknak okoztok vele csalódást.”

 

Hozzászólások 

 
#1 Vermin 2022-04-25 10:54
Respect!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.