Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem kell mindenkivel a legjobb barátságban lenned, hogy közösen zenéljetek”

A jövő héten jelenik meg Sebastian Bach új nagylemeze, a Give ’Em Hell, az énekes pedig szokás szerint sorozatban adja az interjúkat az album kapcsán. Az egyikben elejtette: ő a maga részéről bármikor nagyon szívesen dolgozna együtt Rachel Bolannel, a Skid Row basszusgitárosával, aki bizonyos hírek szerint Bach visszavételének legnagyobb ellenzője a New Jersey-ieknél…

„A hozzám kapcsolódó legnagyobb félreértés az, hogy nehéz együtt dolgozni velem”, mondta Bach a RockRevoltnak. „Ez csak akkor van így, ha nem akarsz nagyszerű eredményt elérni. Ha nem adod a tőled telhető lehetséges legtöbbet, akkor tényleg kibaszottul lehetetlen velem közösen melózni. Ha beleszarsz, és csak félig teszed oda magad, akkor nem is akarsz velem dolgozni. Bobby Jarzombek imád velem dolgozni. John 5 imád velem dolgozni. Duff McKagan és Steve Stevens szintén. Nem nehéz velem együtt melózni, egyszerűen csak nem elégszem meg azzal, ami lehetne jobb is. És mint azt tudjuk, semmi jó nem születik meg könnyen. Amikor interjúkat olvasok a régi zenekarommal, és azt nyilatkozzák, mennyire jól megvannak az új énekesükkel, együtt rendeznek kertipartikat meg közösen tequiláznak… Tudod, mi van? Hogy kurvára leszarom a kertipartikat! Mick Jaggertől sem hallod, hogy imád együtt dolgozni Keith Richardsszal, és közösen sütögetnek. Éppen ellenkezőleg, Mick mindig azt mondja, hogy utál együtt dolgozni Richardsszal! Rachel Bolan éppen emiatt nem szeret engem, amiről most beszéltünk, de én akármikor szívesen dolgoznék vele, mert ebből a dinamikából tényleg jó zene származik. Nem hiszek abban, hogy mindenkivel a legjobb barátságban kell lenned ahhoz, hogy közösen zenéljetek…”

Ami az április 21-én megjelenő Give ’Em Hellt illeti, a 2011-es Kicking & Screaming folytatásának producere a veterán Bob Marlette, a dalokat pedig olyan arcokkal írta Bach, mint Steve Stevens, Duff McKagan és John 5. Előbbi két zenész gyakorlatilag az egész lemezen játszik is, miközben a felállást a régóta Bach mellett nyomuló Bobby Jarzombek s egy új gitáros, Devin Bronson teszi teljessé.

A Temptation című új szám klipje alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.