Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem jelentetnék meg semmit, amiért én magam nem vagyok képes rajongani”

Új lemez felvételét tervezi őszre a Testament. A zenekar megújította együttműködését a Nuclear Blast kiadóval a következő három albumra.

testament_k2019_02

A maga idejében az Atlantic gondozásában megjelent, első hat sorlemezből álló Testament-katalógust akvirálta a zenekar jelenlegi kiadója, a Nuclear Blast, akik emellett három jövőbeli nagylemezre is szerződést kötöttek Chuck Billyékkel. A Bay Area legendás thrasherei ennek szellemében hamarosan ráfordulnak a 2020-as Titans Of Creation folytatásának munkálataira „Lassan készen állunk, a mostani Európa-turné után elkezdünk dolgozni az új anyagon – nyilatkozta Eric Peterson gitáros a Loud TV-nek az idei Hellfesten. – Úgy öt-hat dalunk már kész, így otthon először ezeket fogom majd befejezni, aztán reményeink szerint a japán koncertek után egyből stúdióba vonulunk. Vagyis most úgy áll a helyzet, hogy 2024-ben megjelenhet a következő lemez."

Ami a zenét illeti, Eric nem fukarkodott a dicsérő jelzőkkel. „Kibaszott gyilkos a zene. De eleve én magam is rajongó vagyok. Nem is jelentetnék meg semmit, amiért én magam nem vagyok képes rajongani, amitől nem leszek libabőrös. Ha meghallom, azt mondom, ez az, aztán megmutatom a haveroknak. Néhányan közülük ilyenkor csak a szájukat húzogatják, de a többség rávágja: ez kurva jó! Kivéve persze Chuckot, mert ő mindig a száját húzogatja, hogy aztán négy év múlva már azt mondja: na, az minden idők egyik legjobb dala, írj még olyanokat! Én még: aha, csak négy éve még leszaroztad..."

A Testament most október-november környékére tervezi a felvételeket, de ha ez nem jön össze, január-február lesz majd a stúdiózás ideje. Peterson mindenképpen véglegesíteni szeretné az anyagot az ősz folyamán. A lemezen a jelenlegi állás szerint az aktuális turnén játszó Chris Davos dobol majd. A csapatot a lengyelországi Mystic Festivalon mi is megnéztük nemrég.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2023-06-22 19:06
Na, ez jó hír :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.