Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem fogunk visszavonulni csak azért, mert egy énekes kilépett”

0907tntÚgy tűnik, Tony Harnell énekes távozása mégsem jelenti a TNT végét: legutóbb még csak valószínűsítette a folytatást a banda főnöke, Ronni Le Tekrø, most azonban egy friss interjúban konkréten is közölte, hogy nem hagyják abba.

„Nem fogunk visszavonulni csak azért, mert egy énekes kilépett”, szögezte le a gitáros a Norway Rocknak. „Bizonyos emberek korábban már megpróbálták így romba dönteni a zenekart, de nem fog nekik sikerülni, megyünk tovább. Máris keressük az új énekest, és hamarosan meghallgatásokat is tartunk majd. Találni fogunk egy új énekest, aki még jobb, és képes visszaadni, amit az elődei produkáltak.”

Ronni szerint egyébként semmiféle nagy dráma nem állt a két énekes, Tony Mills, majd a visszatért Tony Harnell újonnani távozásának hátterében. „Mills nyolc évet töltött velünk, és ma is beszélőviszonyban vagyunk vele. Harnell távozására pedig majdhogynem számítani lehetett, de azt nem szeretném konkrétan körbejárni, hogy miért. Aki el akar menni, elmehet. Mi ettől még folytatni fogjuk, akármi is történik.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.