Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem él meleg párkapcsolatban David Lee Roth

0418dlrSzokásához híven őszinte interjút adott viselt dolgairól David Lee Roth, a Van Halen frontembere, aki nyíltan beszélt szólókarrierje befuccsolásáról és magánéletéről is. Egyúttal cáfolta a pletykákat, amelyek a neten terjednek esetleges homoszexualitásáról.

Roth elég egyértelműen fogalmazott azt illetően, minek – vagy inkább kinek – köszönhetően ment tönkre remekül startolt önálló karrierje a '90-es évek elején. „Két szó: Kurt Cobain", mondta az énekes a Buzzfeednek. „Egyik napról a másikra 12 ezer ember helyett ezerkétszáznak játszottam, az arénákat kaszinók, vidámparkok és helyi House Of Bluesok váltották. És az ilyesmi hatására az ember sokkal tisztábban látja a saját értékeit. A móka többé nem tűnt akkora mókának. Néha elgondolkodom rajta, ki lehetett volna belőlem, ha a Van Halennel maradok... Nem annyira érdeklődve a dolgok iránt, nem annyira átélve az egészet. Talán akkor a tradicionálisabb, hosszú, lassú útvonalon másztam volna le a középmezőnybe: élvezve a munkám gyümölcsét, a tartalékaimból élve. Viszont ebben az esetben feleannyi sztorim sem lenne, mint amennyi így van..."

David az interjúban cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint évek óta meleg párkapcsolatban élne egy férfival. E hírek azért terjengenek róla évek óta, mert nincs felesége és családja, ő azonban nem lát ebben semmi kivetnivalót. „Soha nem éltem egyedül felnőttként. Rengeteg barátnőm és szeretőm volt, és egyik sem tartott tovább másfél évnél. Én vagyok az a részeg, aki megnyerte a lottóötöst: elég nehéz rávenni egy sor tradicionális dologra... Letettem arról, hogy megházasodjak, amikor rájöttem, hogy nem kell megházasodnod. Sokan vagyunk ezzel így."

A Van Halen következő koncertje július 20-án lesz a wisconsini Rock USA fesztiválon. Noha Roth néhány hete az év végére európai koncerteket ígért, a menedzsment nem tud ilyen tervekről.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 pumpika666 2013-04-22 08:52
Idézet - Mókus:
Aki nem nősült meg öreg korára, az buzi?

nem lesz attól buzi, de furcsa volt mindig is ez a megdugott több ezer nőt dolog...na
Idézet
 
 
+5 #3 Mókus 2013-04-22 07:38
Aki nem nősült meg öreg korára, az buzi?
Idézet
 
 
#2 pumpika666 2013-04-21 11:44
pedig nem zörög a haraszt, ha nem mozog a paraszt, szóval jöjjön ki a szekrényből mr. roth :)
amúgy van hagar rajongóként nem tudom értékelni a dolgait...
Idézet
 
 
+23 #1 ZZZ 2013-04-18 14:12
Vazzzzzeee, ez Terence Hill, miközben farkasemberré alakul.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.