Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem cseréltük le a lemezt, inkább amolyan kiegészítés ez”

Tíz éve jelent meg a Black Veil Brides első nagylemeze, a We Stitch These Wounds. A zenekar most újravette a teljes albumot, amelyről most a Perfect Weapon friss változatát mutatták be.

0701bvb

Újravett változattal emlékezik meg első lemezének tízéves jubileumáról a Black Veil Brides. Mindez talán nem szokványos húzás egy ilyen album esetében, hiszen a We Stitch These Wounds semmiképpen sem tekinthető réginek, ám a frontember szerint okkal döntöttek így. „Egy évtizeddel ezelőtt még csupán tinédzser voltam, aki kereste az útját, és megpróbálta megtalálni ehhez a hasonló gondolkodású társakat”, mondja Andy Biersack. „Nagy szerencsémre ráleltem Jake-re és Jinxxre, és egyből megtaláltuk a közös hangot. Emlékszem, az itteni dalok közül sokat abban az apró hollywoodi lakásban írtunk, amelyen akkoriban Jake-kel osztoztunk. Itt rögzítettük a demóinkat is, most pedig végre lehetőségünk nyílt ismét megvizsgálni ezeket a nótákat, és felfrissíteni őket a zenekar modern korszakának szellemében, Jake-kel a produceri és hangmérnöki székben. Ezzel pedig bezárult a kör. Soha nem voltunk elégedettebbek a felállással, és nagyszerű, hogy esélyünk nyílt megvalósítani ezzel a lemezzel mindazt, amiről eddig úgy gondoltuk: bárcsak már először is így csinálhattuk volna! Ez persze nem jelenti azt, hogy lecseréltük a lemezt, inkább amolyan kiegészítés ez, ami remélhetőleg a rajongók tetszését is elnyeri majd. Főleg, hogy nem mindennapi módon lehetnek ők is tanúi a banda evolúciójának.”

blackveilbrides_cA Re-Stitch These Wounds címet kapott album július 31-én jelenik meg a Sumerian gondozásában, rajta az alábbi dalokkal:

01. The Outcasts (Call to Arms) (ft. Urban Flanders)
02. We Stitch These Wounds
03. Beautiful Remains
04. Children Surrender
05. Perfect Weapon
06. Knives and Pens
07. The Mortician's Daughter
08. All Your Hate
09. Heaven's Calling
10. Never Give in
11. Sweet Blasphemy
12. Carolyn

A Sweet Blasphemy új változata már ismert, most az újrahúzott Perfect Weapon is meghallgatható. A Black Veil Brides eredetileg június 8-án végre fellépett volna Magyarországon is, a Budapest Parkba szervezett koncertnek azonban természetesen keresztbe tett a koronavírus-járvány. Az elhalasztott fellépés új dátuma 2021. június 15., Andyék előtt pedig a Creeper játszik majd a változatlan helyszínen. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.