Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem Adrian Erlandsson dobol majd a Paradise Lostban az idei koncerteken

0421plost Egy Waltteri Väyrynen nevű, fiatal finn dobos játszik majd a Paradise Losttal a következő hónapok koncertjein, miután Adrian Erlandsson az At The Gates és a The Haunted elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni ezeket a bulikat. A brit doomsterek új albuma, a The Plague Within jövő héten jelenik meg, és októberben Budapesten is fellépnek.

Hiányozni fog a fesztiválszezon Paradise Lost-koncertjeiről, illetve minden bizonnyal az őszi Európa-turnéról is Adrian Erlandsson, a zenekar svéd dobosa, aki az At The Gates és a The Haunted szintén zsúfolt programjai miatt nem fog tudni Nick Holmesékkal tartani ezekre a bulikra. Helyére a zenekar egy ismeretlen, fiatal, ám állítólag annál tehetségesebb finn dobost állított Waltteri Väyrynen személyében. „Szavakkal ki sem tudom fejezni, mennyire izgatott és hálás vagyok, illetve mennyire megtisztelő, hogy idén én játszhatok a Paradise Losttal ezeken a koncerteken”, mondja a dobos. „A zenekar az első és legfontosabb hatásaim közé tartozik kölyökkorom óta!”

0321plostcovA zenekar The Plague Within című új albuma június 2-án jelenik meg, ezt a londoni Orgone stúdióban, Jaimie Gomez Arellano producer (Ghost, Ulver, Cathedral, Angel Witch) segédkezése mellett készítették el, borítóját pedig Zbigniew M. Bielak alkotta meg.

A végleges dallista az alábbi:

01. No Hope In Sight
02. Terminal
03. An Eternity Of Lies
04. Punishment Through Time
05. Beneath Broken Earth
06. Sacrifice The Flame
07. Victim Of The Past
08. Flesh From Bone
09. Cry Out
10. Return To The Sun

A Paradise Lost ősszel Budapestre is ismét eljut a Hammer Concerts szervezésében. A helyszín a Barba Negra lesz október 26-án, természetesen vendégzenekarokkal, ezek kiléte azonban egyelőre még nem ismert. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Tulus 2015-05-30 10:13
A lemez már fent van egy csomó fájlmegosztón kb. 3-4 napja.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.