Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem a búcsúturné búcsúturnéjának búcsúturnéjában gondolkodunk”

0419mtleyNoha fogadkoznak, hogy nem csinálnak majd ezer búcsúturnét, mintha a Mötley Crüe is kezdene óvatosan kifarolni a „végleg vége” forgatókönyvek mögül. Azt régóta pedzegetik, hogy pár év múlva a csapat felfüggeszti tevékenységét, Vince Neil énekes azonban egy friss nyilatkozatában már nyitva hagyta az ajtót a folytatáshoz…

„A dolog teljesen komoly, a csúcson akarjuk abbahagyni”, erősítette meg Vince a The Oakland Pressnek. „Nem szeretnénk azon zenekarok közé tartozni, akikről azt mondják, hogy már csak kis klubokban játszanak. Ma még mindig simán megtöltjük az arénákat, stadionokban koncertezünk, és azt szeretnénk, ha így is emlékeznének ránk. A másik, hogy Mick Mars számára nagyon kemény a turnéélet. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy öt-tíz év múlva megint csinálunk majd valamit közösen, de az nem a búcsúturné búcsúturnéjának a búcsúturnéja lesz, mint a KISS-nél. Nem leszünk ilyenek.”

Vince korábban azt mondta: a búcsúturné 2014-ben vagy 2015-ben kezdődhet, és nagyjából két évig tart majd. „Játszanunk kell az Államokban, Kanadában, Európában, Ázsiában, szóval beletelik majd némi időbe”, magyarázta. A Mötley Crüe utoljára 2008-ban jelentetett meg albumot Saints Of Los Angeles címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.