Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Néha az embernek annyira elege van mindenből, hogy kizárólag egy nagy, hangos bazmeg segít”

Két dal is meghallgatható a The Ghost Inside új nagylemezéről, amely az első a sorban a zenekar súlyos balesete óta. Az album június 5-én jelenik meg az Epitaph gondozásában.

0513tgi

Simán csak a banda nevét viseli címként a The Ghost Inside új albuma, amely az első lesz a sorban a zenekar 2015-ös, súlyos közúti balesete után. Mint emlékezetes, a zenekar turnébusza egy nyerges vontatóval ütközött, és a tagok közül többen is súlyosan megsérültek, a legdurvábban Andrew Tkaczyk dobos, akinek térdtől lefelé amputálni kellett a jobb lábát. A felállás azonban ezzel együtt sem változott, és most Will Putney és Jeremy McKinnon producerkedése mellett elkészítették ötödik albumukat.

„Szinte minden dalunk a sötétségből a fénybe, a keserűségből a reménybe viszi a hallgatót", mondja Jim Riley basszer. „Ezen a lemezen azonban tudatosan különböző, általunk megtapasztalt érzéseket akartunk feltérképezni az egyes számokban, és nem erőltettük, hogy mindenáron pozitív fordulatot vegyenek. Úgy érezzük, inkább a lemez egésze rendelkezik ezzel a bizonyos reményteli kicsengéssel. Felvállaltuk, hogy dühösek vagyunk, így születtek meg a pályánk legagresszívebb, legmetszőbb szövegeink. Általában megpróbáljuk kerülni az átkozódást a dalokban, de néha az embernek annyira elege van mindenből, hogy kizárólag egy nagy, hangos bazmeg segít. Ugyanakkor ez az egész nem arról szól, mi történt velünk. Nem vesztünk el ott és akkor egyetlen nap alatt. Sokkal inkább az utazás, a fejlődés a téma, meg persze az, kik is vagyunk."

theghostinside_cA dallista az alábbi:

01. 1333
02. Still Alive
03. The Outcast
04. Pressure Point
05. Overexposure
06. Make Or Break
07. Unseen
08. One Choice
09. Phoenix Rise
10. Begin Again
11. Aftermath

A Pressure Point és az Aftermath című dalokat máris meg lehet hallgatni. A csapat legutóbbi lemeze, a Dear Youth 2014-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#1 cápaidomár 2020-05-13 20:10
A bazmeg mindig segít :-D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.