Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Necropsia: Idegen címmel itt egy új szám, év végén koncertek Debrecenben és Budapesten

Idegen címmel új dalt mutatott be a Necropsia. A zenekar a hónap végén Debrecenben, illetve Budapesten is koncertezik majd.

1024necropsia

Egy éve, hogy a debreceni Necropsia újra aktív, sőt, majdnem teljes a klasszikus felállás, hiszen Virág Zoltán Ales, Oroszi Tibor Rossi, Pósafalvi Krisztián és Szilágyi Pisti ismét a fedélzeten. Bodnár Zsolt Böske nem akart részt venni az újjáalakult csapatban, így a jubileumi koncertekre Horváth István Pityesz ugrott be, majd 2023 szeptemberétől a korábban a Szegből és a Molto-ból ismert Katona Péter lett a frontember. Az idén októberben debütált Kövek a zsebben című új dal már Peti tolmácsolásában jelent meg, most pedig itt a folytatás, az Idegen. Ez volt az első dal, amely közel húsz év elteltével megszületett: sokkal komolyabb, nehezebben emészthető tétel, mint a Kövek a zsebben, ezért úgy gondolta a csapat, hogy másodikként mutassák be.

A Necropsia megtette a jubileumi nosztalgiaköröket, és a jövőjét új dalok írásával, új lemezek megjelentésével képzeli el. Természetesen a koncertek gerincét továbbra is a Mélység és A magány rítusai albumok dalai adják. A debreceni Roncsbárban december 28-án, a budapesti Instantban pedig december 29-én lehet őket megnézni. Mindkét este a Blackhoney és a Hatred Solution melegíti be a közönséget.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.