Shock!

május 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Napra pontosan egy évvel tolták el a Loudness budapesti fellépését

Pályafutása során első ízben lépett volna fel Magyarországon a japán Loudness április 21-én. A koncertet jelen körülmények közepette természetesen nem lehet megrendezni, így egy teljes évvel halasztották el.

0822loudness

Igazi kuriózum várta volna a dallamos fémzenék híveit április 21-én a Dürerben Japán első számú heavy metal legendája, a Loudness révén, akik azelőtt még sosem játszottak nálunk, de eleve Európában sem gyakran bukkannak fel, a kontinens keleti féltekén meg aztán főleg nem. A zenekar a német Grey Attack és a svájci Thola társaságában érkezett volna hozzánk a Concerto szervezésében, ám a koronavírus miatt az egész turné elmaradt.

Most újrakötötték a koncerteket, és jó hír, hogy napra pontosan egy év múlva, 2021. április 21-én köszönthetjük hazánkban Akira Takasakiékat. a helyszín továbbra is a Dürer Kert. A korábban megváltott jegyek érvényesek. „Ha teheted, tartsd meg a belépődet, ha nem, jelezd a vásárlás helyszínén visszaváltási szándékodat”, írják a szervezők. Részletek folyamatosan itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.