Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Napra pontosan egy évvel tolták el a Loudness budapesti fellépését

Pályafutása során első ízben lépett volna fel Magyarországon a japán Loudness április 21-én. A koncertet jelen körülmények közepette természetesen nem lehet megrendezni, így egy teljes évvel halasztották el.

0822loudness

Igazi kuriózum várta volna a dallamos fémzenék híveit április 21-én a Dürerben Japán első számú heavy metal legendája, a Loudness révén, akik azelőtt még sosem játszottak nálunk, de eleve Európában sem gyakran bukkannak fel, a kontinens keleti féltekén meg aztán főleg nem. A zenekar a német Grey Attack és a svájci Thola társaságában érkezett volna hozzánk a Concerto szervezésében, ám a koronavírus miatt az egész turné elmaradt.

Most újrakötötték a koncerteket, és jó hír, hogy napra pontosan egy év múlva, 2021. április 21-én köszönthetjük hazánkban Akira Takasakiékat. a helyszín továbbra is a Dürer Kert. A korábban megváltott jegyek érvényesek. „Ha teheted, tartsd meg a belépődet, ha nem, jelezd a vásárlás helyszínén visszaváltási szándékodat”, írják a szervezők. Részletek folyamatosan itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.