Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Napokon belül elkészül az új albummal a Mastodon

0507mastodonVárhatóan a napokban elkészül új nagylemezével a Mastodon, akik Nick Raskulinecz producerrel dolgoznak a stúdióban a 2011-es The Hunter folytatásán. A csapat áprilistól már turnézik is az Egyesült Államokban.

Igen kemény észak-amerikai turné főzenekara lesz április végétől a Mastodon: Brann Dailorék egészen május második feléig járják majd az Egyesült Államokat a Gojira és a Kvelertak társaságában. Mi itt Európában erre legfeljebb a nyálunkat csorgathatjuk, de számunkra is jó hír, hogy a zenekar eközben lassan a finisbe érkezett új albuma munkálataival, és napokon belül befejezik a munkát. Pontos megjelenési dátummal vagy lemezcímmel egyelőre még nem szolgáltak, de így minden bizonnyal tartható lesz az eddig tervezett késő tavaszi, nyári céldátum.

„Szerintem egy fokig onnan folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk”, mondta Troy Sanders basszusgitáros nemrég egy interjúban. „Mint mindig, most sem beszéltünk meg vagy döntöttünk el előre semmit, hogy oké, srácok, akkor most sok hosszú, epikus nótát kell írnunk, meg édes kis rövideket, és kell pár lassú is. Szóban tényleg semmi ilyesmit nem vitattunk meg. Bemegyünk a próbaterembe, aztán abból építkezünk, ami előbújik Brent és Bill ujjaiból és gitárjaiból. Szerintem a lemez leginkább amolyan folytatása lesz mindannak, amit legutóbb csináltunk. Remélhetőleg ez is csak jó Mastodon-féle rock’n’roll dalok gyűjteménye lesz, legalábbis erre haladunk.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Sárvári Gábor 2014-02-04 21:10
Ez meg az új Machine Head nagyon várós idén! Ez miatt a kettő miatt tűkön ülök már!
Thrash vonalról meg Slayer, Exodus, és Overkill a "Mikor jön már?!" albumok! A fasz kivan a várakozással, közben meg csak öregszek! :)
Idézet
 
 
+7 #2 Codename333 2014-02-04 13:15
húúú de kurva jó :D rohadtul várom kiváncs vagyok.Ezek szar lemezt még nem készítettek ;)
Idézet
 
 
+6 #1 NOLA 2014-02-04 10:24
Ez baszottul várós anyag!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.