Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Napi egy nótát rögzítünk, és kilencet már fel is vettünk”

0303stonesourHydrograd címmel, valamikor nyáron jelenik meg a Stone Sour új nagylemeze. A zenekar komoly erőbedobással, old school módszerrel dolgozik az anyagon egy észak-hollywoodi stúdió mélyén.

A nyár egyik nagy dobása lesz a Roadrunnernél a Stone Sour következő albuma, amelynek már a címe is eldőlt: Corey Taylorék Hydrograd néven dobják piacra legfrissebb kiadványukat, az elsőt a sorban, amelyen már nem játszik Jim Root gitáros. Christian Martucci mellett új basszer is debütál majd a dalokban Johny Chow személyében. „Mindent old school módon csinálunk”, mondta Corey a Rock Cellarnak a munkáról. „Élőben vesszük fel a dalokat, aztán utána fektetünk további rétegeket az alapokra. Napi egy nótát rögzítünk, és kilencet már fel is vettünk, szóval nagyjából felerészben megvagyunk a munkával. És igen, fantasztikus a cucc, a legjobb, amit valaha írtunk.”

A Hydrograd a legutóbbi dupla konceptalbum, a House Of Gold & Bones első és második részének folytatása lesz. A zenekar a legutóbbi kettős lemez óta két feldolgozásokat rejtő minialbumot is kihozott, a Meanwhile In Burbanket és a Straight Outta Burbanket – ezek tervezett harmadik része, a No Sleep ’Till Burbank a mostani állás szerint nem fog megjelenni, ehelyett inkább nekifogtak a saját dalok véglegesítésének. A csapat előzetesen tizennyolc dalt demózott fel a hatodik lemezhez, amely a korábbi nyilatkozatok alapján inkább rockos lesz, mintsem nagyon súlyos.

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 Gazdag Illés 2017-01-28 15:07
Ebből a nyilatkozatból csak a "kemény részek még keményebbek, a dallamosak még dallamosabbak" részlet hiányzik. :D
Idézet
 
 
+5 #1 notreadam 2017-01-28 14:10
”...a legjobb,amit valaha írtunk.” - jaj de félek én az ilyen mondatoktól.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.