Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyjából huszonnyolc dalunk lehet, vagy még több, és ezek mind befejezett számok”

0723lbVégig arról volt szó, hogy már tavaly kijön a Limp Bizkit új albuma, a Stampede Of The Disco Elephants, aztán szépen eltelt 2014, és a lemez még mindig nincs sehol. Wes Borland gitáros szerint idén azért minden bizonnyal kijön majd az album.

„Hogy már-már otrombán őszinte legyek: rengeteg különböző változatban futottunk neki az új albumnak, és számtalan különböző alkalommal… Jelenleg például öt különböző stúdióban dolgozunk”, mondta az új lemez késéséről Wes a Metal Insidernek. „Nagyjából huszonnyolc dalunk lehet, vagy még több, és ezek mind befejezett számok. Fred hónapok óta éjjel-nappal melózik az énektémákon a házistúdiójában. Azt mondta, most már mindjárt készen van, de nem tudom, hány dalt fejezett be a huszonnyolcból. Csak annyi biztos, hogy folyamatosan kihajítja és újraveszi az énektémákat. Nem tudom, szerintem olyan üzemmódban van épp, amikor a rögzített dolgok egy része tetszik neki, más meg nem. Szerintem még csak mostanában ért el odáig, hogy már sokkal magabiztosabbnak érzi magát azt illetően, amiket kitalált a dalokhoz.”

Borland szerint a Stampede Of The Disco Elephants meglehetősen bizarr nagylemeznek ígérkezik. „Egy csomó furcsa dologba fogtunk bele, egy csomó furcsa dolgot próbáltunk ki. Akadnak kísérletek, amik igazából nem is teljes dalok… Szerintem elég nagyot markoltunk, és most megpróbáljuk elérni, hogy tényleg értelme legyen a dolognak. Szerintem idén már biztosan megjelenik a lemez, de ha mégsem, akkor nem tudom. Nem igazán tudom elképzelni, hogy még ennél is tovább tartson a munka. Mondom, Fred most már tényleg hónapok óta majdnem minden nap a stúdiójában dolgozik…”

A banda nagy elánnal beharangozott visszatérő albuma, az Amerikában elég nagyot bukott Gold Cobra 2011-ben jelent meg. A folytatás a hip hopban mozgó Cash Money cégnél jön majd ki. A Limp Bizkit tavaly nyáron tette közzé az Endless Slaughter című új szám klipjét, ez a dal valószínűleg helyet kap majd a Stampede Of The Disco Elephantsen.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 BB 2015-02-05 16:26
a 3,20 után kezdődő témát leszámítva sikerült majdnem hat perc tömény unalmat leszállítaniuk... én már nem várok semmit tőlük, a Starfish lemeznél jobbat úgyse fognak írni soha...
Idézet
 
 
#2 revdav11 2015-02-05 16:25
Engem is érdekel, bár az Endless Slaughter annyira nem fogott meg.
Ha jól tudom ennek is Ross Robinson lesz a producere, úgyhogy csak kapunk valamit a régi Bizkitből is :D
De egy új single-t igazán kaphatnánk már
Idézet
 
 
+2 #1 Codename333 2015-02-05 14:32
Nagyon kiváncsivá tesznek :P csak hallanánk már.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.