Shock!

május 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nachtmystium: ennyi, vége!

1114blakeBefejezi ténykedését a chicagói Nachtmystium. A szomorú hírt maga Blake Judd, a csapat főnöke jelentette be, ám különösebben nem indokolta, miért vet véget a zenekar karrierjének.

„Ma lettem 31 éves, és amolyan ajándékként magamnak – még ha szomorúvá is tesz a dolog – elengedek valamit, amibe rengeteg vért, verejtéket és könnyet tettem az utóbbi tizenhárom és fél évben", írta a Facebookon Judd. „Mélységeken és magasságokon keresztül vezető, elképesztő utazás volt ez. Olyan helyeket jártam be a világban, amelyekről sosem gondoltam volna, hogy valaha is látni fogom. Néhány örök kedvencemmel turnézhattam, és megismertem a legfantasztikusabb embereket, akiket csak megismerhettem. A halálom napjáig táplálkozom majd ezekből a tapasztalatokból, és örökké hálás leszek érte, hogy megérhettem őket."

Az extrém metal formáció még két posztumusz kiadvánnyal jelentkezik: az első egy split kislemez lesz a The Manyvel közösen, majd a banda búcsúalbuma is kijön valamikor 2014 tavaszán The World We Left Behind címmel. Egy teljes diszkográfiát, vagyis mind a hat eddigi soralbumot – plusz vélhetően az újat is – tartalmazó bakelitboxon szintén dolgoznak.

 

Hozzászólások 

 
#2 Nornagest 2013-11-14 19:19
Kár értük. Igen jó dolgokat tettek le az asztalra a kétezres évek elején, pl. a Holocaust of Eternity demó egy igazi true black esszencia. Nem tudom mi lesz ezzel a műfajjal, szinte minden napra jut valaki aki bedobja a törölközőt:S
Idézet
 
 
#1 Rattenkönig 2013-11-14 13:32
A Twilight is utolsó lemezét fogja kiadni...
Marad még a Hate Meditation, mely még ebben az évben jelentkezett albummal. Az már nem annyira experimentális irányokban mozgott (korai Nachtmystium stílus, modernebb hangzással kb.), így személy szerint kételkedem abban, hogy annak is lesz érdemi folytatása. Érdekes lépés lenne!
Remélem nem hagyja abba Blake teljesen a zenélést, bár a jelek egyelőre még ezt is mutatják...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.