Shock!

december 13.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motörheadet játszott a Scorpions és Mikkey Dee

Éppen a Scorpions beugrósaként turnézik Amerikában Mikkey Dee, a Motörhead volt dobosa. Brazíliában a csapat ennek apropóján az Overkillt is elnyomta a hétvégén.

0512mikkey

São Paulóban, a Citibank Hallban lépett fel pénteken a Scorpions, akiknél jelenleg Mikkey Dee dobol. A zenekar egy speciális performansszal is készült a koncertre: eljátszották a Motörhead 1979-es Overkill albumának örökbecsű címadóját, amelynek felvétele alább megtekinthető.

Dee azért került be a Scorpionsba, mert James Kottaknak ismét szünetre kellett vonulnia, méghozzá orvosi felügyelet mellett. „Jamesszel szeretnénk folytatni a turnét, de rá kellett döbbennünk, hogy az egészségi állapota a legfontosabb”, mondta akkor Klaus Meine énekes. „Gyors felépülést kívánunk neki, és ősszel ismét itt lesz velünk.” Kottak az utóbbi években komoly alkoholproblémákkal küzdött, és rehabilitációs kezelésen vett részt, de aztán felgyógyult. A mostani bajok pontos mibenlétéről a zenekar nem nyilatkozott. Mikkey első bulija május 6-án, a charlotte-i Carolina Rebellion fesztiválon volt a Scorpionsban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.