Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motörhead: folytatódik a koncertlemondások sora

0830motrheadMint az várható volt, a csütörtöki utah-i rosszullét után másnap Denvert sem vállalta be a Motörhead, és törölték az amerikai turné ezen koncertjét. Hogy azért ne csak aggasztó hírekről számolhassunk be folyamatosan a zenekar kapcsán: Lemmyék a héten hivatalos elismerést vehettek át Los Angeles városának vezetésétől.

Miután Lemmy rosszul lett a magaslati levegőn Salt Lake Cityben, és négy szám után félbehagyni kényszerült a koncertet, az augusztus 28-ai, Denverben rendezendő bulit már el sem kezdte a Motörhead. A zenekar törölte a fellépést arra hivatkozással, hogy a Sziklás-hegységben, nagyjából 1600 méteres tengerszint feletti magasságon fekvő coloradói nagyvárosban a frontember ugyanolyan nehezen lett volna képes teljesíteni, mint előző este. „Jó ideje nem volt már Lemmy ilyen magasan az Államokban, így kitört rajta a hegyibetegség”, áll a banda közleményében. „Emiatt nehezen lélegzik és énekelni sem tud megfelelően, így aztán vonakodva, de úgy döntött, hogy nem lép fel Denverben.”

A Motörhead turnéin tehát a jelek szerint most már állandósulni fognak a hasonló esetek, de szeptember 1-jén, a texasi Austinban esedékes következő bulin hegyibetegségre biztosan nem lehet majd hivatkozni, ha esetleg ott is elfogy az idén decemberben már 70. születésnapját ünneplő, az utóbbi években sok egészségügyi problémával küzdő frontember szuflája…

A Motörheadet egyébként a héten, augusztus 26-án hivatalos elismerésben részesítette Los Angeles városa a zenekar negyvenéves fennállása és a Bad Magic album pénteki megjelenése alkalmából. Lemmy évtizedek óta az angyalok városában él, tehát a kitüntetés nem véletlen. A ceremóniáról alább egy rövid videó is megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 James Smith 2015-08-31 23:34
Lemmy nagyon szarul néz ki. Ez egyértelműen látszik. A hangja sincs rendben ahogy az a videóban hallható.

Ugye most kiadták a Bad Magic albumot ami hibátlan lett de félek, hogy egyben utolsó albumuk lesz. Remélem nem lesz igazam.
Idézet
 
 
+10 #4 Zsolti 2015-08-30 09:49
HETVEN éves. Ha leállna a zenével és a vele járó életmóddal, lehet elélne 10-20 évig is akár. Ha nem áll le, lehet, hogy jövő ilyenkor már a nekrológját olvassuk. Dehát a zene az élete, ha leállna vele, az számára valószínű olyan, mint a halál. Szóval így is, úgy is ugyanaz a vége... Persze éljen örökké és még világvége után is tolja a RNR-t, oldalán Keith Richardsszal. :D
Idézet
 
 
-1 #3 grandmagus 2015-08-30 09:42
Idézet - Béla:
Lemmy!Menjél már nyugdíjba!

Dehogy,Soha.
Idézet
 
 
+5 #2 Béla 2015-08-30 07:57
Lemmy!Menjél már nyugdíjba!
Idézet
 
 
+4 #1 Zoli 2015-08-30 07:30
Lehet hogy Hollandiában jól járnak a rajongók. Viccet félretéve jobbulást az öregnek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.