Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mötley Crüe: még egy lemez, aztán jön a búcsúturné

0419mtleyA Mötley Crüe tagjai régóta rebesgetik, hogy előbb-utóbb befejezik működésüket, és úgy tűnik, most elérkezett az idő: Nikki Sixx basszer nyilatkozata szerint a banda következő lemeze valószínűleg az utolsó lesz, amit aztán nagy turné követ, majd szögre akasztják a legendás nevet. Vince Neil énekes megerősítette Nikki szavait.

„Be akarjuk fejezni a The Dirt könyv mozis adaptációját, aztán kihozni egy új anyagot", mondta Nikki az ausztrál TheMusic weboldalnak. „Aztán visszatérünk Ausztráliába is, és utána ennyi. Ezután tisztességgel elmondhatjuk: megcsináltuk a magunk módján, és soha többé nem is jövünk vissza. Nagyon fontos, amikor búcsúturnét csinálsz, hogy az emberek megértsék: amikor tarkón lövöd a lovat, ami utána összeesik, nem vaktöltényt használsz, hanem egy igazi kibaszott puskagolyót. Ami szétviszi az agyát, és soha többé nem tér vissza. Ennek így kell lennie. Csak így tudok a tükörbe nézni, és búcsúturnét csinálni, ennyi. Az utolsó robbanás után sírni fogok. Már ha rágondolok, akkor is sírok. Szóval nagyon érzelmes helyzet ez, de fontos, hogy befejezzük, amit elkezdtünk, aztán utána lesz, ami lesz. Lehet valaminek csodaszép befejezése is. Amikor a moziban megnézel egy kurva jó filmet, és vége van, az az első gondolatod, hogy bassza meg, de jó volt, nem pedig az, hogy bassza meg, de jó volt, talán folytatása is lesz."

Vince Neil énekes a QMI Agencynek megerősítette Sixx szavait. „Kihozunk jövőre némi új zenét, aztán jön a búcsúturné. Még egyszer körbejárjuk a világot, aztán befejezzük. A búcsúturnénk 2014-ben vagy 2015-ben kezdődhet, és a turnék nagyjából két évig tartanak. Játszanunk kell az Államokban, Kanadában, Európában, Ázsiában, szóval beletelik majd némi időbe", mondta az énekes, akit természetesen a döntés okairól is megkérdeztek. „Mert itt az ideje, tényleg. A csúcson akarsz kiszállni, vagy el akarsz halványulni? – ez itt a kérdés. A szólócsapatommal tovább játszom majd a Mötley dalokat, csinálok további szólólemezeket, Nikkinek ott van a rádióműsora, Tommy DJ akar lenni, szóval majd meglátjuk, mi történik."

A Mötley Crüe utoljára 2008-ban jelentetett meg albumot Saints Of Los Angeles címmel.

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 Sixx 2013-04-22 11:37
Remélem nem pletyka...'89 ('94') -től botrányos a teljesítményük.
Idézet
 
 
+1 #2 chino the hero 2013-04-21 17:19
Azért remélem, hozzánk is elér majd ez a búcsúturné.
Idézet
 
 
+5 #1 Mókus 2013-04-19 19:49
A csúcson Vince? '89-ben volt olyan, apám...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.